fredag 4. februar 2011

Ok da...

Jeg skal legge ut noen bilder av et meget komprimert kjøkken etter at de nye stolene kom på plass. De lysnet opp hele kjøkkenet. Kan jo tenkes, siden de stolene som var der var av svart plast (fra Ikea, så klart).


De er veldig gode å sitte på og er en smule mer stødige enn de forrige.


Her går det i grå- og hvit-toner, og litt svart da. Grunnen for skjemmelsen over kjøkkenet skyldes furupanelen som dekker store deler av veggene her. Den forrige eieren har tydeligvis brukt både B og C sortiment og å male den er helt uaktuelt.


Sitteputene fra Jysk passer perfekt på stolsetene. Jeg har kjøpt et ekstra sett, just in case. Hvorfor ikke? Kr 19,- pr stk.


Ha en fin helg og STOL på deg selv.


19 kommentarer:

RoseSommer sa...

Deilig å få noe nytt. Dette ser iallefall koselig ut.
A propos panelet på veggene: Vi har sånn brystning på soverommet. (Og skråtak.) Selv om vi hvittet det med panellakk, så ble det jo litt mørkt allikevel. Men så satte vi min manns datter på jobben, og hun malte/beiset med noe som var mye hvitere. En ser fremdeles panelen med feil og kvister, men det er allikevel hvitt. Og det har holdt seg i mange år nå! Bare et tips. Vi ble veldig fornøyd.
God helg!!

Fru Ruud sa...

Det ble kjempe fint med nye stoler!! Jeg hadde nok heller ikke vært så glad for å ha furupanel, men det er utrolig hva man venner seg til. Litt pynt og stæsj kan gjøre rommet helt anderledes. Tror jeg må på jysk til uka og se etter stolputer...
Ha ei god helg!
Klem Annette

Størstepia sa...

Så deilig med de nye stolene på plass da:-)! Fint det ble!
Enig med deg ang furu på kjøkkenet, det var det i huset vårt også... VI byttet frontene og VOILA det ble kjempefint:-)! (Hvitt altså:-)

Ha en flott helg videre!
Klem fra størstepia

As sa...

hei=) Så koselige bilder=) Har nesten like stoler, men har ikke fått kjøpt puter enda. TTT!:/ Takk for tipset med Jysk =)
Og du..
Kjenner til det der med langt-bak-i-alfabetet-sortert panel. Sukk... var noe slikt her også, så malingspenselen fikk kjørt seg=)
Takk for titten=)
God helg til dere=)

Synnøve sa...

Kjempefine stoler!
Det er fint med malt panel,fy det er mye arbeid.
Ha en fin lørdag
Klem

Synnøve sa...

Kjempefine stoler!
Det er fint med malt panel,fy det er mye arbeid.
Ha en fin lørdag
Klem

Beate sa...

fiine stoler mc!

ønsker deg en god helg

klem beate

p.s litt usikker på om jeg skal legge ut brikker til salgs...

Hverdagslivet sa...

Halloen!
Ja nette lyse stoler stjeler ikke så mye av øyet og virker nettere. Morsomt du skriver at kjøkkenet har trepanel da vi for øyeblikket er i gang å male trepanelet vårt på kjøkkenet. Her hadde tidligere eier heldigvis invistert i fin panel med flotte profilerte lister, og kun brystpanel. Nå males det hele hvitt og det blir nydelig. Jeg har også vært og kjøpt nye kjøkkenmøbler som er hvite. Stolene har tynne stålbein og jeg tror det vil bli nydelig.
Kjøkkenet er min hovedbase og vi som familie samles ofte der. Rommet er på hele 30 kvm og blir nesten som en liten stue i seg selv. Så gratulerer med nye stoler, koselig å fornye litt:))
Klem Anne Karin

Har en drøm... sa...

Det blir fort lysere med hvite stoler ja;)
Her har vi døll-kjedelige kjøkkenmøbler i morkt tre...! Bordplaten er grei, den er dekket med grå stjerneduk, men stolene er sååå stygge!
Jeg har planer om å male de til våren, og kjøpe nye puter... Og de putene du har kjøpt var kjempefine! 19,-!!!! Så kult, jeg må på Jysk;)

Ha en fin Lørdag!

Klem Line

Lotta sa...

Superfine:) Gleder meg til fler bilder:);) Ha en fin dag Mona C:)
Klem

Fiolkransen sa...

Så flott det ble!
Ser ut som du har en koselig plass. Panelet må du ikke være flau over, det kan man jo gjøre noe med etterhvert hvis du ønsker:)

Ønsker deg en flott kveld, Mona C.
her skinner sola idag, og det er sååå deilig å ha fri og bare kunne nyte sola:)

Klem fra Thea

Anna sa...

Lyst, fresht og koselig!!

ha en fin helg, Klem Anna

Ann-Kristin sa...

Så fine stolene ble! Fint bord også! Er det fra Ikea? Har lyst til å bytte ut kjøkkenbordet mitt nemlig.. Eller male det.. Men det er noe "billig skrap" så.. Ha en fin fin lørdag Mona Christin! Klem fra Ann-Kristin

micano sa...

Kjempefine stoler! :-) gratulerer så masse!! Lurt med ekstra puter! Det blir fort flekker.. hehe..

Härligt hemma sa...

Hej!!
Vad snyggt med stolarna :). Jag älskar pinnstolar i alla de former!!
Kramar Madeleine

Villasol sa...

De var rå lekre. Morsomt med noe nytt!
Det ligger en awards til deg hos meg :)
God helg!
Klem Ingunn

Ruter & Hjerter sa...

Et ektra sett er ikke dumt, og de er jo så fine:) Har de selv:) Stolene er jo knall:)

VillaVårfrubakken sa...

Det ble lyst og fint, putene fra JYSK er bra, har selv et par slike. Ønsker deg en herlig kveld og en fin fin søndag imorgen...klem fra Mona

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så flott det vart!:) Kosleg å få eit glimt av kjøkenet ditt!
Klem:)