onsdag 2. mars 2011

Glass, blant annet...

Mine favorittglass er Pokal fra Ikea. Jeg har de høye krusa i både hvite, rosa og beige. Snapseglassa har jeg og de høye gjennomsiktige kjøkkenglassa. Passer til alt fra melk, via iste, til øl. Kjempepraktiske. De jeg manglet, som jeg lystet veldig på, er de på stett. Dessverre produseres ikke disse til Ikeas sortiment lenger.


MEN... En svensk blogger ropte ut, og jeg fikk tips om at Rusta hadde de "utgåtte" Ikea-glassene til gi-bort-pris. Dermed bar det straka vägen over grensen. 10 stk ble med meg hjem. Skulle hatt 12, men dessverre hadde resten små synlige deffekter. De er nok B-vare, men de jeg fant var sånn 98,5%. De er iallefall fine på hylla.


Nå har jeg startet jakten på litt freshere kjøkkenredskaper.


Hos meg glimrer GG med sitt fravær. Jeg har bare 2 stk. Synes det er så vanskelig med GG. Liker nesten alle variantene og klarer ikke bestemme meg. Derfor ligger det på is foreløpig.

Vi blogges.


13 kommentarer:

Beate sa...

liker veeeldig godt de glassene med stett!!! heldig du er som fikk tak i de!

klem beate

LykkeLise sa...

Kjempesøte de med stett:) Godt vi får bra tips fra andre bloggdamer altså:)

Nå har jeg fått meg noen latte kopper og en mugge i GG, og har nå 4 forskjellige mønster:) Klarer heller ikke bestemme meg, så jeg blander;) det er jo kjempefint på bordet også:)

Klem Lise

Ellemell sa...

søte glass da:)
kjedelig når ting som man virkelig liker går ut av produksjon!

slik er det med det ene mønsteret jeg har i gg, Ingrid beige! det er gått ut...
men det var dette mønsteret jeg begynte med, og er kanskje det jeg også liker best.. men de har jo så mye annet å velge i at noen nye favoritter dukker jo opp! det gjr det nok for deg også:)
klem ellemell

Gollass sa...

De glassene har jeg aldrig før sett med stett, de var kjempefine. Ser også virkelig solide ut i forhold til mange andre stettglass! Lykke til i jakten på flere;-)

Har en drøm... sa...

De er så fine de glassene der med stett! Heldige du som fikk tak i de ♥
Jeg gleder meg til og få malt litt på kjøkkenet, vet ikke når det blir enda, men det blir, og da vil nok jeg og lete etter litt freshe kjøkkenredskaper;) Syns Åhlens har mye fint, og der koster det jo nesten ingenting;)

Akkurat som du med Green Gate her og, jeg liker alle like godt og klarer ikke bestemme meg for et eller to mønster... men det er jo veldig fint og blande alt og da, slik som f.eks Beate gjør;)

Takk for kjempekoselig hilsen hos meg i kveld, setter stor pris på slike tilbakemeldinger ♥

Klem Line

Beate i Husets Hjerte sa...

Fine glass, gøy at du fant flere!! Greengate er litt sånn for meg også. Synes feks. den siste kolleksjonen i blått er nydelig, men passer ikke inn her. Jeg har den brune med hvite prikker, som passer fint med den blomstrete. Men så klarte jeg ikke å holde meg unna den rødstripete, så det er litt salig blanding her og. Men de er nå laget for å passe sammen. De er fryktelig søte til å ha småblomster i da :-) Ha en flott dag!!

w sa...

Så flotte glass:)
Har også fått sansen for GG, men har foreløpig ingen ting av det. Men ønsker meg:)

Ha en fin fin dag:)

W

kjersti skar sa...

Så fine glass. :) Får de inn flere på rusta tro? ;) Ellers må jeg si at jeg ofte titter innom den fine bloggen din. Ha en fin dag! :)

Marya sa...

Flotte glass. Synd at ikea ikke har dem mer :(
GG har jeg ikke helt fått øynene opp for enda ... hmmm

Hildemor sa...

Så fine de glassene var med stett, de har jeg ikke sett før:),
du var heldig som fant dem:).
Ha en fin dag
Klem

Jennys fire vegger sa...

Ja, de glassa er fine! Flaks at du fikk hjelp og fant 10 da ihvertfall. :-)

Nydelige bilder.

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Marya sa...

Har forresten en utfordring til deg på siden min :)

Fru Ruud sa...

Har de høye melkeglassene selv, de er helt supre!!
Jeg har ikke heller store mengder med GG, men fikk to små lyseblå skåler, tror det er de som heter Millie eller noe i den duren. De skålene synes jeg var mer til mitt bruk enn latte koppene så jeg gikk å kjøpte to skåler til i samme mønster bare hvite!! Jeg er veldig fornøyd med de!!!
Lykke til i jakten på redskaper...
Klem Annette