torsdag 10. mars 2011

Puh... Endelig...

I flere uker har jeg jaktet på en hvit trekasse fra Plantasjen. Falt virkelig for disse da jeg så de Hos Marte første gangen. Jeg har vært i 4 forskjellige Plantasjen-butikker og hatt noen telefonsamtaler, men ingen kasser. Tilfeldigvis stakk jeg innom den lokale, fordi de hadde 10 stk roser til kun kr 25,-. Wow, tenkte jeg. Roser kan jeg alltids ha på stuebordet.


Tenk, der sto det en hvit trekasse. Akkurat som om den ventet på meg. Dette må være skjebnen, for sånn flaks pleier ikke å være dagligdags for mitt vedkommende. Hjul er kjøpt inn og skal monteres så snart jeg får kjøpt skruerer. Glemte nemlig det i farta. Så da blir det en liten tur innom Clas Ohlson i morgen.


Mandag var nok en Happy Monday (fri) og mens jeg hadde huset for meg selv, fant jeg frem en venn fra glemselen. Nemlig symaskinen. Den hadde nok ikke sett dagslys på en god stund, for den måtte støvtørkes før bruk. Nå skulle min gamle "Pippi-kjole" i dongeri til pers. Fra kjole til pute på et par timer. Ja, jeg er ikke akkurat dreven med symaskina.


Puta ble fin og neste prosjekt er det gamle olaskjørtet.

Ha en kreativ torsdag.


12 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Er så fine de kassene der!
Minner meg på at jeg skulle innom Plantasjen og se etter slike, men de er nok utsolgt nå her og vil jeg tro... Så flott med dongeriputer ♥ Har nettopp ryddet i kleshaugen her og funnet endel jeans som ikke passer lenger, de skal nok få bli til ett eller annet etterhvert de og;)

Ha en fin dag!

Klem Line

Jennys fire vegger sa...

Så flott kasse! Jeg ble tipset om at de kunne ha noen gamle eplekasser også, men har ikke funnet noen... Din blir knallfin med hjul på! :-)

Stilig pute også, du er ihvertfall langt flinkere enn meg med en symaskin. :-D

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

w sa...

Flott kasse og flotte puter:)

Jeg har en del eplekasser som jeg har malt hvite. De er så kjekke. Kan brukes til alt:)

Ha en flott torsdag:)
W

Hverdagslivet sa...

Ikke bare fin, men kjempe tøff!! Må visst ta meg en tur til plantasjen her hos oss, lenge siden jeg har vært innom nå. De er faktisk blitt ganske flinke på mer enn blomster syns jeg.
Klem Anne Karin

mammaKine sa...

Så flink du er! Og kjempe fin kasse! Ha en fin dag :-)

Villasol sa...

Kjempeflott kasse. Noen ganger skal man ha litt flaks. Og putene ble kjempfine.
Tenkte jeg skulle fortelle deg også hva jeg brukte til den puffen. 14 stk nøster fra sandnes garn. Merket het easy. Brukte pinne nr 12. (rundpinne) Jeg la opp 50 masker og strikket at og fram og frem og tilbake :) til jeg hadde strikket opp de 14 garnene. PS: strikket med dobbelt garn. Så kjøpte jeg et nøste ekstra til montering. Noe mer du lurer på så er det bare og spørre.

Klem Ingunn

VillaVårfrubakken sa...

Så flink du er, min maskin står og støver ned....men planene er der. Ha en fortsatt fin torsdag....klem fra Mona

stina sa...

Sånn er det å ha fridager!..:)
Flink er du!
Har sysslet med tanken å sy puter av gamle tjukke gensere...men så er det disse fridagene da...
Klem fra meg.

Ruter & Hjerter sa...

Får liksom ALDRI nok av kasser og bokser! denne var kjempe fin:) godt at du fant en da:)

Marya sa...

Smart kasse & fine puter :)

RoseSommer sa...

Heisann! Kreativiteten spirer, ser jeg. Moro å holde på med litt sying og sånn selv vi ikke er eksperter.
Angående spørsmålet ditt om været i England:
Vi hadde 12 grader tirsdag og 8 onsdag. Det var det stor forskjell på. De 12 graden med sol var fine. Vi hadde bare tynne bukser og vårjakker med genser under.
Men igår, da det var småregn og bare 8 grader, da var det kaldt. Vi hadde planlagt godt mht klær. Vi hadde med tynt ullundertøy, og gjett om det var godt å ha på seg! Da behøvde vi ikke noen tykk jakke. Vanter hadde vi også. Godt å ha på når en vandrer rundt, venter på buss/tog. Men disse engelskmennene er jo gærne! Ungene med korte skjørt uten strømper, slippers og shorts den dagen det var sol, jogging i t-skjorter og kortbukser.
Jeg tror jeg ville satset på tynn boblejakke og skjerf og vanter. Og veldig gode sko!! Og pubene har gode lunsjer, vet du :-)

Anette Willemine sa...

Praktisk og fint, det liker jeg godt.
Så gøy å hente frem symaskinen igjen. Det er lett å få dilla å sy når man først setter igang. Slik har jeg det i alle fall.
Puten din ble jo kjempefin! :)

Ha en deilig helg!

Klem,
AW