søndag 10. april 2011

Lørdagens mini-shopping

Men herlig vårvær og frilørdag tok vi en tur til Gamlebyen - Fredrikstad. Målet for turen var frimarkedet og bursdagsshopping. Folk koste seg i solveggen med kaffe og årets første utesoftis. For min del ble det årets første fiskekakesmaking. Nyyydelig...


På frimarkedet hadde selgerne tatt sin vante plass på stortorget, men synes det skuffet veldig. Det folk skulle selge, finner en fint på loppis til en langt rimeligere penge. Det var mye ræl, rett og slett. Men jeg var litt heldig og fant en kul flaske/vase/karaffel til 20 kroner. Likte fasongen og størrelsen på den så den blir nok fin på hylla.


I en interiørbutikk, som forøvrig har veldig mye fint, fant jeg nye knotter til jenteromma. Skapene der har litt barnslige knotter, så nye fra Bloomingville blir sikkert fint.


I papir- og kortevareforretningen fant jeg en fin ting som skal gis i bursdagsgave i dag, så den kan jeg ikke vise nå, men bilder er tatt og kommer senere.


Ha en fin søndag.


8 kommentarer:

Titti sa...

for en nydelig blogg <3 mye inspirasjon & lekre gjenstander! Vasen var jo et kypp, 20 kr!!!! tenk med rosa roser eller noe annet fargefullt oppi, super fint! Legger meg til sm følger jeg! Velkommen til bloggen min;)
- fortsatt fin søndag!

Klem Trine

Beate sa...

så koselig med torg-handel!
fin flaske du har funnet

nyt dagen

klem beate

Ann-Kristin sa...

Det synes jeg også.. at de har mye ræl i Gamlebyen.. MEN mange finner jo ting på loppa som de selger videre... Hadde ikke tenkt over det, men det er jo grenser hvor mye dritt de har i skapene sine hjemme også.. MEN alt det hjemmelagede er jo fint da.. kjøpte meg et glassmykke der i fjor.. og året før et par sauetøfler.. (men seriøst - de er altfor varme!!!) Synd jeg ikke visste du skulle dit, så kunne jo vi ha møttes!! Klem!!

Har en drøm... sa...

Koselig med slike rusle-dager i byen;)) Og så deilig med soft-is UTE ♥ Har noen markeder her jeg bor og, men er som du sier, mye som er veldig overpriset, desverre!
Får satse på loppemarkedene i stedet;)) Men den flasken var jo kjempefin og vel verdt 20 kroner;)

Ha en fin søndag!

Klem Line

Lena sa...

Her var egentlig planen å få dratt på loppis igår, men det utgikk med høye kneløft, gitt... Fikk ånden over meg og tok en rens på loftet i stedet!
Til tross for mye "ræl" å se - syntes jeg nå du fikk deg en flott kanne!

;o)

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så mye fint! :))

Ha en fin uke vennen!

Godklem

LykkeLise sa...

Grattis med deilig borteseier snuppa:) Skal vi begynne å vinne borte og tape hjemme nå;)

Er altfor dyrt der ja...syns det er så synd.. men alltid koselig å gå å titte da:)

Ønsker deg en fin ukestart:)

Klem Lise

Line Elisabeth sa...

Hei:)

Alltid koselig i gamlebyen:)
Blir kanskje bedre utover våren og sommeren? Flere selgere og mer utvalg?:)
Fiskekaker er snadder det ja:)
Du fikk jo tak i noen fine ting likevel, de knottene var søte:)Nydelig vase...tenk så pen med noen fargerike sommerblomster oppi:)

Ha en fin ny uke Mona!

Klem Line E.