tirsdag 26. april 2011

Sneakpeak

"Du rykker stadig fremover i køen..." Det går likeså med soverommet. Altså fremover. Ting tar tid, i dette tilfellet er det tørketid jeg snakker om. Når sparkelmasse må tørke i 8 timer, er det ikke stort mer en kan få gjort enn å vente. Vi snakker verdifull maletid som går til spille. Dette var ikke med i beregningen, men når det er så mye jobb med å få en vegg slett, fant vi ut at det var enklere (ikke raskere...) å sette opp rehab-gipsplater utenpå veggen. Mannen har sparklet disse helt slette og i morgen starter grunningen. Det skal males. Endelig får jeg en helt slett hvitmalt vegg.

Panelen er malt 5 ganger og vi er superfornøyde med resultatet. Sjekk forskjellen...Dette er natt og dag, bokstavelig talt. Nå skjønner dere hvorfor jeg ikke har vist soverommet før. Det var faktisk verre enn det bildet viser (tro meg). Nå gleder meg meg til finishen. Håper mannen kjører meg en tur til Ikea.

More to come...


10 kommentarer:

Ellemell sa...

NICE!

Ja, virkelig en stor forskjell. Bort med furua- inn med lyse lekre saker!
gleder meg til ennå mer jeg, men likte sneakpeaken!:)

Ønsker deg en fantastisk uke Mona Christin!
klem ellemell

Tyrifryd ♥ Monica sa...

For en forskjell! Det er ikke mye som er kjedeligere enn å se på maling og sparkel tørke, man vil jo gjerne bare keep it up og bli ferdig!;)
Gleder meg til å se resteno gså;)

Nattinatt

Har en drøm... sa...

Kjempe forskjell ja, det er helt utrolig, blir heeeelt nytt rom ♥ Og tipper dere kommer til og kose dere der ja...

Gleder med til fortsettelsen;)

Klem Line

VillaVårfrubakken sa...

Dette blir kjempeflott, malt panel er det en del av i vårt hus også. Soverommet har en tendens til å bli et glemt kapittel. Det blir spenende å se hvordan det ferdige resultatet blir, ha en god onsdag...klem fra Mona

RoseSommer sa...

Å fy søren så fint! Gleder meg med deg. Vi fikk pusset opp soverommet for noen år siden, og jeg tittet meg rundt senest igår kveld og var fremdeles fornøyd og forundret over hvor stor forskjellen ble fra tidligere. Blir moro med flere bilder når dere blir ferdig.

Drømmeskyen sa...

Så spennende! Det ser kjempefint ut!:)

Klem

Annveig - Det lille Rom sa...

heeei! Så gøy med oppussing! og så herlig med forandring som virkelig fryder for øyet og sjel!!! gleder meg til å se ferdig Resultat!!
kos deg med mulig IKEA tur;)
klemmer Annveig

Birgitte sa...

Ritgig stor forskel. Utroligt hvad maling kan gøre. Håber turen har været forbi IKEA :-)
Kram Birgitte

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Mona Christin! Tusen takk for hyggelig hilsen:)

Wow! Dette blir flott! Så lyst og lekkert! Litt maling gjør alltid susen;) Flott farge dere har valgt! Gleder meg til vi skal begynne å male "badstuhytta" vår til sommeren;))

Ha en fortsatt super uke!

STOR klem
Anette:)

Størstepia sa...

Så kult!! Det kommer til å bli kjempeflott:-) Gleder meg til å se resultatet når det blir helt ferdig!

Ha en flott onsdagskveld!
Klem fra størstepia