tirsdag 3. mai 2011

Inne i varmen

Er det noe jeg elsker med våren så er det syriner. De dufter maimåned og er vakre å se på. I håp om å fremskynde blomstringen, har jeg plukket med meg en gren inn i varmen.


Frekk som jeg er må jeg plukke fra naboen, i manko på syrinbuske i egen hage. Men det står på "to do" lista i år også.


Rart hvordan man legger sin elsk på forskjellige ting. Syriner har alltid vært en favoritt hos meg. Spesielt de frodige tregrenet lilla.


Jeg kan kjenne duften.

Mmm...


10 kommentarer:

ELIN sa...

Syriner dufter fantastisk, men jeg må nok skuffe deg når det gjelder å ha de inne. Vi har en lilla syrinhekk rundt hagen, og når jeg plukker inne en bukett for å ha de inne dør de bare. Vet ikke om de ikke klarer å ta til seg vann eller hva det er. Kanskje du har bedre lykke? :) Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

Villasol sa...

Syriner er jo helt herlige. Og så vakre og dufter godt. Har planer og kjøpe meg en egen busk i sommer. Men jeg kan ikke ha de inne for da nyser jeg hele tiden. Håper din blomstrer om ikke lenge.
Ha en strålende dag!
Klem Ingunn

Størstepia sa...

Jeg er så enig!! Elsker den lukten, den gjør meg så glad! Fargene likeså, både lilla og ceriserosa !!
Ha en herlig maitirsdag!
Klem fra størstepia

PS: Er jo innom i tide og utide jeg, så vi får nok sjansen igjen:-)

Har en drøm... sa...

Herlig ♥
Dufter nydelig!
Ha en finfin tirsdag;)

Klem Line

mona.z sa...

Elsker også duften av syriner. Plantet en busk for ca 3 år siden, og den er full av blomsterknopper. Håper du får kvisten til å blomstre inne, de holder lengre om du "knuser" nederste delen på kvistene før du setter dem i vann. Ønsker deg en fin dag:)

stina sa...

Ja da "luktes" vi på jobben med en duft av syrin:):):)
Bedre det enn den lukta som er nå...
Vi ses og klem fra meg:)

Tina sa...

Elsker duften af syrener og er så heldig at have en i haven :-)
Sommeren er forsvundet her i DK idag - Vi har formået at have sol-regn-torden-lyn-hagl og SNE på denne maj dag - Så skulle vist have haft en syren gren indenfor og nydt lidt sommerstemning på den måde :-)
Klem Tina

Bustenellik sa...

Jeg titter spent ut på syrinbusken hver dag, og ser etter tegn til blomstring. Gleder meg så ille. Så knopper på liljekonvallen i dag også. Elsker at sommeren praktisk talt er på plass. Smart å ta inn en kvist med syrin forresten, det skal jeg jammen gjøre :-)

Ruter & Hjerter sa...

Godt at det ikke er bare jeg som stjeler litt blomster her og der..Naboen sine syriner henger over til oss så jeg tar meg den friheten:)))
De muggene/vasene i hvitt var bare såå fine:)

Line Elisabeth sa...

Hei Mona:)

Syriner er nydelige, har både lilla og hvite:) Jeg elsker lukten av de, men når jeg får de inn i huset blir lukten så sterk at jeg får vondt i hodet..så kan ikke ha de inne:(

Så fint soverommet har blitt! Kjempestilig den lampa du har kjøpt også, har lyst til å ha en sånn over kjøkkenbordet når jeg blir ferdig å male der:)

Har ikke begynt å male ennå, har gått og tenkt og grubla på farger frem og tilbake. Kjøkkenet blir i hvertfall lysgrått med hvite kjøkkenskap.

Spisestua skal jeg male nå først, det er det vanskeligste..men tror den blir gråbeige..om ikke jeg tar sjansen på en hvit:)
Blir litt av en jobb..møbler og skap skal males der også:)
Usikker på spisestuestolene, har ikke hjerte til å male de..så enten blir det trekk over eller noen helt andre stoler:)

Bølgeblikket er på vei opp nå, har kjøpt to stoler på finn.no som jeg skal male og ha der..kommer bilder når jeg blir helt ferdig:)

Ha en fin kveld!

Klem Line E.