fredag 17. juni 2011

Endelig helg

Med frihelg i sikte hadde jeg sterke planer om å tilbringe noen timer i de nye "Baden" stolene våre, for å mekke litt brunfarge. Siden jeg ble så VELDIG solbrent for et par helger siden har jeg ikke turt å prøve meg ennå.


Denne helgen derimot, ser ut til å regne seg helt bort. Meterologene har iallefall ingen lyse planer for oss østlendinger om å vise en sol på værkartet, men optimist som jeg er lever jeg jo så klart i håpet. Oj oj... Jeg synes det lysner allerede, idet jeg titter ut gjennom gardinene...


Om ikke annet så har jeg iallefall nyeste BoligPluss å kose meg med. Har tyvlest litt, men prøver å spare til gråværhelgen. Det er neimen ikke lett. Jeg synes faktisk det roper på meg allerede *smiler*.


Ha en fin helg, uansett vær.


7 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei!! Jeg har kjøpt matta på HM home på nettet :-) Det er lov å håpe på godvær da. Syns nesten vi har fått regntid jeg..Kos deg idag uansett vær da!!

Størstepia sa...

hehe, ja idag var det tråki vær ute!! Håper det bedrer seg litt til imorra!
Kos deg med Bolig Pluss og nyt innedagen:-)
Klem fra størstepia

Bustenellik sa...

Ja, det er litt av et sommervær utenfor vinduene i dag. Bare å gjøre det beste ut av det, og kose seg inne :-) BoligPluss ligger klart til en "hellig stund" her også. Gleder meg!
God helg!

Lotta sa...

Mmmm litt av en sommer.... Men kos deg masse!!!!! ;)

Hegeslilleboble sa...

Så fine bilder du viser, ser utrolig lokkende ut å krype oppi en stol med et deilig blad og en god kopp te. Håper regnværet gir seg både hos dere og her, det bare bøtter ned i dette øyeblikk...

Ellemell sa...

her ser det ikke så mye bedre ut!
jeg har masser av ting osm skal gjøres inne, så det gjør ikke noe igrunn!:)
ønske deg en herlig helg:)
klem ellemell

Ruter & Hjerter sa...

Grå baden baden stoler de var lekre:)) kose deg i helgen:))