fredag 8. juli 2011

Det er ikke helt grått...

Store deler av heimen er grå, enten i form av vegger, puter og pledd eller bilderammer og pynt. Det er en stor "liker". Men det er også andre farger som dominerer, f.eks hvitt.


Bilderammer fra Ikea er en favoritt. Kommoden likeså.


Elsker det nymalte hvite gulvet på soverommet.


For ikke å snakke om den hvite kassen som har fått hjul. Mmm...


4 hvite stoler fant jeg på finn.no til 300,-. Nesten gratis, spør du meg. Og lampefoten fra Ikea til kr 19,- som nylig ble "dyppet" i hvitmaling.


En nydelig hvit bluse fra Vero Moda, kjøpt tidligere i våres.


Hva med en cool hvit radio?


Joda, jeg har noe hvitt også. Selv mugger og vaser er hvite.


Til og med husets hvitevarer er hvite.

Er hvit din farge?


13 kommentarer:

Hverdagslivet sa...

Så fint det er hos deg:) Ja, hvit er definitivt en farge jeg setter stor pris på. Dessverre kan jeg ikke ha for mange møbler i hvitt da hundene lager "snutespor" etter seg over alt. Men hvitt er nyydelig og klassisk, og helt klart en favoritt!
Klem

RosMari sa...

Jeg liker også hvitt, men hos meg er det kombinert med beige farger. I tillegg har jeg rødt som kontrast, som er min favorittfarge... Ha en god helg!

Beate sa...

jepp, hvit er min farge... sammen med mange andre farger....
får liksom ikke helt bestemt meg! tror bare jeg liker alle farger (nesten) og kommer vel aldri til å kjøre alt hvitt

nyt kvelden

klem beate

Monica fra Moxas Univers sa...

Mange nydelige bilder ♥

Hvitt er min farge sammen med beige og mange andre farger. Har ikke kommet så langt på min interiørsti enda at jeg har hjerte til å male "bombay" møblene mine.. hehe.. MEN.. jeg utelukker ikke at jeg har tenkt tanken mange ganger. Men mannen syntes det blir så jentete med alt det hvite, så vi har malt en del hjemme i en farge som heter LUN.. litt lys olivengrå på en måte.. i alle fall veldig fin :)

Min yndlingsfarge er lilla, men moxamannen satt jammen ned foten der en gang og.. (når jeg ville ha lilla soverom... hihi...)

Ha en flott helg :) Håper solen titter frem igjen ;)

Klem fra Monica

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så flotte bilder..følger deg viiiiidere:)
Klem

jeanette sa...

Hvit er min farge MEN elsker det grååe også!

He he nå er det bilde av meg! Har prøvd en gang tidligere og legge til bilde og fikk det ikke til MEN nå klarte jeg det! Kjenner du meg igjen ? Kjenner Barbro ja og jobbet sammens med henne i mange år!

Kanskje vi sees snart!
klem klem

Maya sa...

Jeg har lyse farger som basis i hovedsak, og med litt forskjellige kontrastfarger i forskjellige rom er tanken :) Men ikke mye som er ferdig enda..

Liker også veldig godt de rammene fra IKEA, min kjære vet det at har jeg vært på IKEA kommer jeg helt sikkert hjem med rammer.. :P

ann-helens hjem sa...

Takk for at du tittet innom min "ferske" blogg;) De "sommerdrikk" flaskene er fra Meny og SmartClub.

De Ikearammene var jammen meg fine! Da vet jeg at jeg må ta meg en tur til Ikea ganske snart, fordi jeg har noen herlige bilder som trenger rammer! Takk for tipset!

KROnPRINSESSENE sa...

Så herlige ting du viser her...
Grå er en favoritt her også ;)
De rammene øverst er SÅ fine!
Herlig bruk av sjablonger forresten ;)
Klem May Helen

No.15 sa...

Hvitt er flott.

En sommerklem fra Sverige. :)

No.15 sa...

Hvitt er flott.

En sommerklem fra Sverige. :)

mona.z sa...

Liker veldig godt hvitt i interiøret, men har grått og beige også. Da er det lett å friske opp med hvilken som helst fargeklatt, men ikke rødt eller orange. (skal aldri si aldri;) Gulvet ditt ble nydelig og kassen på hjul er superfin og praktisk. Flink du er, god klem fra meg:)

jeanette sa...

Hei hei snuppa!

Vi kjenner nok de samme menneskene tenker jeg for fredrikstad er ikke så stort vet du! Nøssemark er i Sverige, men hytta ligger 3 kilometer fra grensen, ikke langt fra camping plassen i Nøssemark! Veldig pent her, masse grønn skog og koselige tjern og større sjøer! Verdt en kjøretur en søndag! Ett lite tips, er Møllerens hus i Strømsfoss i Aremark, ett hus fyllt opp litt randen av lopper, kunst, klær, interiør og gaver pluss masse mer! Sjekk ut nettsiden deres! Nydelig sted!

stor klem herfra