onsdag 17. august 2011

Jeg glimter til...

Det hender jeg får en fix idé som jeg ikke klarer å gi slipp på. Da er det bare å spørre mannen pent, som her om dagen sa til meg: "Alt for deg, men ikke Ikea..." Argh... Det er jo akkurat det jeg har øverst på ønskelista. Ja ja, han gjorde iallefall det jeg spurte pent om i går.


I mangel på klesknagger på soverommet blir ofte skuffeknottene brukt til å henge fra seg bukser og trøyer. Man kan kalle det et irritasjonsmoment.


Nå er problemet løst. Jeg syntes det var en smart løsning å skru opp knagger fra min gode venn Clas oppunder topplaten på Hemnes kommoden.


Ikke sant? Du skjønner tegninga... Nå slipper diverse klær å henge i veien for skuffene. Ahh... En lettelse.


Mitt nyeste skjerf har allerede fått hedersplassen.

Jepp, jeg glimter til...


17 kommentarer:

Anonym sa...

Joho!! Jeg har bodd to-tre år i Sarpsborg, og resten av livet har jeg bodd på Gressvik! BYgger nå hus på Gressvik også.. :-) BOr du på Lisleby?

Takk for lodd!! me like!! :-)

Lillekatt sa...

Så smart!

Anna sa...

Sånne små glimt er der BESTE, Klem Anna ;o)

Min Vinterverden - Laila i Noatunet sa...

Smartepetra! :D Og takk for tips, for jeg har lurt litt på hvor de har sånne kroker! Nå fikk jeg jammen svar på det også! HippHurra for deg :D

Ha en flott dag!
Klem

Størstepia sa...

Det var jo genialt!
Skal tenke på det jeg, for det kan hende vi arver en Hemneskommode av pappa, og jeg er helt enig med deg, det slenger alltid noe klær et sted på soverommet...

God onsdag til deg!
Klem fra størstepia

RoseSommer sa...

Å nei, å nei. Du henger vel ikke klær på skuffeknaggene? Det gjør jeg ALDRI!!
(Jugærskors, jugerærskors....)
Nå skal jeg kikke meg rundt på soverommet etter lignende mulige løsninger. Smart! Og din venn CLAS bor rett i nærheten her, så det skal jeg fikse!
IKEA, derimot, ligger en time unna, og det er en uoverkommelig avstand, ifølge min mann. (Er det ikke det "over mitt lik" betyr, eller?)

Bustenellik sa...

Fiffig løsning :D
Her blir det IKEA om noen dager. Jeg har bedt Bustemannen legge VISA-kortet til lading - det var jo SÅ mye fint i den nye katalogen som kom på mandag :-) Og du, hvis ikke mannen vil ta deg med til IKEA, hva med å ta med en venninne eller noe? Det er jo ikke så langt unna? :-)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så fint det ble... Er lurt med noen små kroker her og der til praktiske ting i hverdagen...

Har en drøm... sa...

Jaggu, så smart;))
Og for et lekkert skjerf!

Ha en fin dag ♥

Klem Line

Monica sa...

Hei på deg.
Så smart!!
Ønsker deg en riktig fin onsdag.

ELIN sa...

Synes du glimter til titt og ofte jeg :) Veldig smart dette, og skjerfet var veldig fint :) Klemmer fra Elin

Frøken Fryd sa...

Rett og slett genialt! Om du fekk ei sånn ei lyspære over deg når du glimta til her?? Me har også ein Hemnes kommode, og eg garanterer at han far skal få ta turen til Claes og handla knaggar ja :) Super ide, og thank you for sharing!

Klem Eli

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det var heilt genialt!:) På soverommet vårt blir kledene slengt på golvet, til min store irritasjon!! Kanskje nokre knagger hadde gjort seg ja;)
Ha ein flott dag!
Klem:)

ELLEMELL sa...

ja! hvorfor ikke!
ikke dumt, ikke dumt!

ha en fin kveld!
klem ellemell

LykkeLise sa...

Grattis vennen, med god idé, det syns jeg var supersmart:)
vet ikke om én knagg hadde hjulpet på at det flyter klær overalt hos oss men:P

Nå sitter jeg ute på en øde øy og koser meg skikkelig med nett som faller ut hele tida:P
Har jo helt abstinenser her, og var hjemme å henta pc'en idag, og har fått kobla meg på et nett her ute;) Tulla sover, mannen fisker og jeg får endelig titta innom dere litt;)

Klem Lise

Hegeslilleboble sa...

Kjempesmart!! Jeg ergrer meg grønn over alle klærne som flyter rundt, synd jeg ikke har noen kommode å skru knaggen på:). Men har planer om en knaggrekke på veggen....et eller annet sted...;).

Myke minutter sa...

Haha, kjenner meg heelt igjen når det gjelder å henge klærne på Hemnes kommoden! Ganske irriterende å se på ja, så mitt store soveromsprosjekt er organisering og kasting av klær :) (Eller gi til Fretex da). Lurt med krok!