torsdag 27. oktober 2011

Ja, vi elsker...

Pynteputer er elsket av de fleste og kan man få nok av de? Jeg sier nei! Vet ikke hvor mange pynteputer jeg har, men det er ganske mange.


Jeg har de i senga, i stoler og i sofaen. Ja, til og med i kasser til pynt.


Elsker masse puter. Det eneste problemet er oppbevaringen av de som ikke er i bruk.


Løsningen på dette er å kjøpe putetrekk og bruke innmaten omigjen.


Ja, du kan si jeg har dilla på puter.

Ha en fin dag med dine diller.


9 kommentarer:

Størstepia sa...

Hehe, skjønner deg godt;) jeg har såvidt begynt denne dillen, så jeg har foreløpig ikke så mange. Tror mannen er glad for det. Heldigvis har jeg mange år ennå å kjøpe slike lekkerheter, og det blir nok mer moro for meg enn for mannen;)!
Håper du får en strålende torsdag!
Klem

Lillekatt sa...

Me looooves puter - synd mannen ikke ser det på samme måten! Han ligger dem i stykker på sofaen :-( Prøver å innføre strenge regler om hvem som er PYNTEPUTER og hvem som er LIGGEPUTER. Men så fort jeg har snudd ryggen til blir visst alt liggeputer! Snøft!

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Ler litt her jeg sitter av innlegget til "Lillekatt"... Hvis det er noe trøst, så har jeg de samme greiene med min mann :))) Hi hi...

Ang puter så har jeg ikke hatt noe dilla på det i det heletatt.. Har irritert meg over alle puter i alle varianter og farger hos min søster i mange år... MEN NÅ..har også jeg fått øynene opp for denne detaljen :)
Det jeg liker aller best er når en får kjøpt bare putetrekk da jeg liker å ha dunputer inni. Synes putene blir mye finere da, og så tar det jo mye mindre lagrings plass og da :))

Nydelige puter du har i alle varianter Mona Christin !!

Puteklem fra meg, Heidi ♡

Hege sa...

Kjenner meg igjen ja:) Nydelige puter du har!
Dilleri dillera...:)))

Klem fra meg

Therese sa...

Jeg ble inspirert av innlegget ditt til å skrive om mine diller. har nok pute dilla jeg også, men i dag tok jeg for meg en annen stor dille!!
Klem

Har en drøm... sa...

Flotte puter du har;)
Jeg hadde slike kjedelige som fulgte med sofaen for mange år siden, helt frem til for noen måneder tilbake...:) Da fikk jeg putedilla, og alle er nå byttet ut;)

Er hele tiden på jakt etter nye ♥

Klem Line

Glad i hvitt sa...

Akkrat der må jeg virkelig si meg enig, jeg har pute mani:) Du skulle sett boden i garasjen, den er full

! Ang planten så har jeg lett ganske lenge jeg også. Jeg har faktisk fått blomsterbutikken til å bestille den inn.. jeg sa at jeg hadde sett den i mange interiør blader og blogger. Og da var de veldig villige til å ta den inn:) Den finnes i mange str, den på bildet mitt er vel en av de minste tror jeg..og den kostet usle 45 kr! Ha en fin kveld, klem Eli Anna

Silje sa...

Oja, her er det puter i fleng. Jeg SER bare uttrykket til mannen når jeg kommer drassende med flere puter. *ler*

Ha en fin kveld!
Klemmer fra Silje

Annfrid sa...

Skjønner hva du mener:-) Puter kan vi ikke få nok av. Jeg har et rom under trappa som jeg bruker til oppbevaring av puter.

Klem fra Annfrid