søndag 16. oktober 2011

Nye, lune linduker

Kid finner jeg så mye fint. Da jeg oppdaget disse fine lindukene/-brikkene måtte jeg bare ha de.


Passe røffe og helt perfekt farge.


Alltid moro med noe nytt og som alltid; forandring fryder.


Denne kammerstaken spraylakket jeg i våres.
Nå mangler jeg bare nye, grå gardiner.

Noen som har gardintips?


9 kommentarer:

Bittelille huset/Jennifer sa...

Kjempelekre og akkurat passe røffe linbrikker ja:)

Jeg kjøpte mine gardiner på Kid nå, i lin. Hadde passet perfekt til brikkene:) Men de er riktignok linbeige da, så det passer jo ikke hvis det er mer grå du ser etter. De hadde iallfall 40% på gardiner nå:)

klem Jennifer

Har en drøm... sa...

Flotte duker!
Jeg har veldig sansen for lin jeg og ♥ Og disse var jo litt søte og, men "blondene:)

Fin søndag!

Klem Line

Beate sa...

åh, de dukene/brikkene var råfine!!

nyt kvelden

klem beate

galekroken sa...

Gardiner ja!! Jeg har bestilt mine kjøkkengardiner på Hörnan i Strømstad, og mer stoff og inspirasjon skal du lete lenge etter! Finner du ikke stoffet du drømmer om her så tror jeg ikke du finner det! Jeg er ikke veldig glad i å sy, men det er jammen mye lurt der borte! Du har jo ikke lange veien mener jeg! Holder en knapp på Strømstad!! :-) Var der i går faktisk! Har funnet verdens søteste Brukabutikk der borte! Og nå er postkassene i boks! :-)

mammaKine sa...

De var knallfine! Ha en fin kveld :-)

LA BELLA VITA sa...

Jaaa lin er lekkert ♥ Jeg kjøpte noen meter når jeg var på Ikea sist. Ikke så verst meter pris der. Gjenstår bare å finne frem symaskinen. TTT ;-) Fikk en reklame avis fra Princess for litt siden. Der var det mye fint. Det er også mye fint på Hemtex på Nordby ;-) Var på Kid i går og der var det 40% på gardiner.

Klem!!

Min Vinterverden - Laila i Noatunet sa...

Lin er nydelig! Helt til man må vaske det... Mulig jeg har gått glipp av noe, men det blir aldri det samme etter vask!? Fikk faktisk linduk i gave i dag, så blir spennende å se hvor lenge den lever... Jeg får prøve å lære meg noen linduktriks ;)

God mandag, snuppa!
Klem!

Blåveispiken sa...

Nydelige!! Lin blir aldri feil :o) Ta en titt på bohus for gardiner. Der er det noen som heter Rossi som er verdt en titt ;o) God ny uke! Gode klemmer, Marianne

Mette sa...

Kid har mye fint, ja. Mange flotte butikker her borte hos meg, men jeg skulle onske vi hadde Kid her... Uansett, jeg pleier a 'fylle opp litt' nar jeg er hjemme!