onsdag 16. november 2011

På stedet hvil...

...eller stille før stormen. Det er hverdagen nå om dagen, i påvente av jula. Synes fortsatt det er litt i tidligste laget å hente frem "glitter og stas" fra fjoråret.


I bakhodet derimot kverner tankene for harde livet, og kjenner jeg meg selv rett så blir det minimalt av "gammel" julepynt denne jula. Jeg lyster på en enkel jul, og nisser og engler kan jeg fint klare meg uten.


En naturlig jul er hva jeg ønsker meg.


I fjor var jeg for sent ute til å få meg et lite, ekte juletre fra skogen før kulda tok meg. Og jammen ser det ut til at jeg går i den samme fella i år også. Er det mulig? Jepp, det er ikke akkurat  planlegging på høyt nivå jeg kan skryte på meg. Kan jo håpe på litt mildvær, ellers blir det varmt vann på termoser på skogtur.


Er det flere som sliter med planleggingen, eller er det bare surrehue moi?

Ha en fin planlagt dag.


12 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Hehe, er mye planlegging her og, og mange ideer, men jeg tror ikke jeg har klart og gjennomføre en eneste en enda;)) Og vips, så er julen her:)
Men litt julestemning fikk jeg i dag, det er heeelt hvtt ute av rim, vakkert ♥

Kunne nok klart meg uten nisser jeg og, men det tror jeg mannen og brn hadde syns var rart og stusselig, så der er vi nok flere enn mor som bestemmer;)
Men noen av de kan jeg jo "glemme" på hemsen;)

Ha en fin dag!

Klem Line

Tove `blogg verden sa...

Mildværet er her, så i natt har all snøen smeltet bort :) Masse vind og kjipt vær akkurat nå, så da er det deilig å sitte i sofakroken ;)
Naturlig jul høres nydelig ut... men her blir det frem med alle eskene og nisser og engler kommer frem når lille julaften nærmer seg :D
Klem Tove

Frk Fischer sa...

Det er sån hver år her og nå kaller jeg det jule sjarm...vi kommer i mål alltid..selvom i år er jeg litt mer avslappet til det hele...Nisser og glitter blir i minste antall her...

Mini juletree fant jeg hos plantasjen rett før jul i fjor og satte det i en kurv(med bøtte nedi)..
så det er håp!! Super blogg forresten ;O)

Anonym sa...

Jeg lurer litt på dette med disse trærne jeg da! Har lest om det flere steder, men har ikke helt forstått hva dere gjør. Tar du et lite tre og planter det i en potte eller noe? Står det ute? inne? hva brukes det til? hihi...

KROnPRINSESSENE sa...

Blir lite av nisser og røde ting her...
Jentene pynter litt med "sine ting" i lekestua. Mens stua osv er forbeholdt mor for det meste hi, hi.
Tror jeg er i rute.
Men gjenstår julekort. SÅ vanskelig å få 3 små gode på bildene synes jeg!
Ha en fin dag.
Klem May Helen

Nina sa...

Her i nord regner det i bøtter å spann!!! Ikkje mye julemodus her nei....og ikkje skal det bli så mye heller i år. Mann skal ut på jobb helejula og nyåret, minstemann skal til sin pappa og eg skal jobbe hele jula. Men kos i adventstiden skal det bli, med litt pynt å god mat. Så det meste blir nok liggene i esker i år av julepynt.

LA BELLA VITA sa...

Hihi du er ikke alene der. Tida fly så alt for fort ;-) Her også ønsker jeg meg en naturlig jul. Er ikke så glad i jule rødt. Mannen vil veldig gjerne ha røde nisser for å få julestemning så jeg må vel kanskje sette opp noen allikevel :p
Så stilige kjele underlag. Har tenkt på det samme. Lage sammen med Isabel. Så nemlig noen sånne fra Ferm Living i Cava som det stod HOT på ;-) Kjekke julegaver fra de små til familien ;-)

Ha en fin dag i kulda!

Klem

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

ja jeg tenker på jul, og dine planer høres bra ut!
nei, vet du hva, man bør ikke ha rødt på soverommet, fordi det kan bli too much, er jo sikkert bra på et "kunelske-ikkesoverom", men det er for mye energi til å sove i. derfor passer det bedre med en dus grønn eller blå hvis det skal være farge ;)
fine bilder forresten!

Hege sa...

Tjihi, surrehode jeg også;) Tenker litt da! Og koser meg litt førjulspynting... Trær (huff nå har jeg 6!), svibler og lys er såååå kos... Og juleduft fra Durance... Gleder meg til julemusikk og baking! Da blir det julestemning da!

Kos deg med tankene;)

Klem fra meg

ELLEMELL sa...

jeg lever jo for jula! og har sluppet julestemningen løs! jeg har mange planer, og håper og få gjennomført dem! Desverre er det den tiden, det går jo så innmari fort i desember! Derfor begynner jeg med koseligheter idag:)

men pyntingen venter jeg med til neste helg:)
klem ellemell

Størstepia sa...

Tihi, da er vi nok litt forskjellige ja, jeg må ha rødt til jul, ellers blir det liksom ikke jul her i heimen. Jeg syns det er kjempestilig med sølv og natur og sånn, men klarer ikke helt å pynte med det selv.
Jeg har kjøpt noen få julegaver, men de fleste gjenstår - godt det er flere som ikke rekker å planlegge alt:)!
Også tar jo dette med bloggtreffet så mye tid, og nå er vi snart fullbooket
Ha en kos kveld!
Klem fra Kjersti

Huset på landet sa...

Her planlegges det hele tiden! Men hva som blir gjennomført - det gjenstår å se :-)) Tiden strekker sjelden til! Men en ting er sikkert! Julen kommer okke som.

Her i huset er det både nisser, engler, og natur... Bare elsker det!!! :-))


Ha en fortsatt fin-fin kveld, og klem fra Line