torsdag 12. januar 2012

Det drysser inn...

...premier til det etterhvert så berømte bloggtreffet vårt. Det liker vi. Spørs bare om vi rekker å bli ferdig med trekningen innen kvelden er omme. Så mange premier er det.


Palma i Oslo driver innen interiør, puter, lamper, smykker, vesker og såper. De håndplukker leverandører for å skape et spennende og inspirerende vareutvalg. Alt fra skandinaviske møbler til indiske antikviteter. De har bidratt med goodiser til goodiebagene.


Dette er en lokal bidragsyter som holder til på Vesterøy, Hvaler, hvor Reidun bokstavelig talt driver butikken På Låven. Her finner du den romantiske og landlige stilen. Det hyggelige er at Reidun også skal delta på bloggtreffet. Bloggen hennes finner du her.

Noen som gleder seg??

2 days to go...


6 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Gleder meg virkelig!!
Og s mye flotte sponsorer dere har fått:) ELsker Palma ♥

Mette sa...

Med eller uten sponsorgaver sa blir nok dette en flott sammenkomst. Virkelig lei for at jeg ikke kan bli med for det hadde vaert morsomt a treffe noen av de jeg er blitt 'kjent' med gjennom bloggen... :-( Det far bli en annen gang!

Fru Fjeldhammer sa...

Gleder meg virkelig, dette blir kos!! Dere er flinke ....

Min Vinterverden - Laila i Noatunet sa...

Får nesten litt frysninger, jeg! Gleder meg masse :D

Takk for svar ang klær :D

Klem!

Huset på landet sa...

Gleder meg, gleder meg, gleder meg!!! :-))

Fantastisk jobb dere har gjort!

Klem fra Line

Anonym sa...

Åå, skulle så gjerne ha vært med, men leste om det først i dag! Men, men...kommer vel flere sjanser :) Ha en flott helg og koselig bloggtreff!

klem, Beate