søndag 5. februar 2012

Shopping i Spania del ll

Siste rest av shoppingen i Spania. Som jeg skrev tidligere så ble det ingen storshopping, men noe småtteri á la Moi.


Pung fra markedet i Fuengirola som jeg fikk prutet ned fra €10 til €8. Nesten ille å prute, men det var moro og. Peace-armbåndet fikk jeg av en reisekollega, etter at jeg tittet på det dagen i forveien. Tusen takk, Tone. Som vanlig så angret jeg for at jeg ikke kjøpte det først, men der har du meg. Vanskelig for å bestemme meg. Det skal legges til at selgeren ikke virket særlig salgsvillig da jeg så på det først.


Kjøkkenhåndklær er noe jeg ofte kjøper i utlandet. Disse fant jeg på Zara Home til €7. De søte, små stjerneskålene kostet €1.50/stk og de fant jeg hos a loja do gato preto. En butikk som var en blanding av Indiska og Åhléns. Mye fint for enhver smak.


Hos Habitat var det siste innspurt på julesalget. 2 taperuller og en kofferthenger fikk bli med hjem. Kostet "nada".

Var rimelig lysten på en ikeatur i Málaga før vi skulle til flyplassen, men det ble med lysten. Nå MÅ jeg få meg en tur til Oslo snart (hører du det, mannen?).

Ha en fin søndag i snøføyka.


6 kommentarer:

Sanne sa...

Dear mona,

love the jewelery and the masking tapes sooo beautiful !!!

Have a cosy sunday,

Sanne

Senna sa...

Wonderful details, which are making the photographs very interesting.
Best regards Senna

Har en drøm... sa...

Hei Mona:)
Så FINE saker du har fått deg, digget lommeboken!

Og gratulerer på etterskudd til tenåringen i huset - er bare noen dager unna vår 12 åring blir gammel nok for facebook (hehe, er det det måles etter her ja...)

Ha en fin kveld:)

Beate sa...

Oh peace! Love it!

Nyt kvelden

Klem

Kristoffa sa...

Så fine ting du har kjøpt deg :)) Det var godt det ble armbånd på deg også for det var jammen meg fint :)) Kjenner at jeg lengter til varmere strøk når jeg har tittet innom de siste innleggene dine...

Størstepia sa...

Så mye fint du fant!
Elsker den Zara HOME butikken på La Canada altså!!! Litt kjipt at man ikke får med seg så mye hjem i kofferten. Og IKEA er det nok lurt at du besøker i Oslo istedenfor Malaga!;)
Vi har halve leiligheten der nede med IKEA vi nå, etter at den åpnet for et par år siden. Eketorp sofaen liker jeg spesielt godt;)!
Jeg kan gjerne bli med på IKEA tur en dag jeg vettu;)! Må bare få lillemor inn i bhg først, så er jeg klar vettu!! Må uansett få tatt en kakao og skravlet litt snart!!;)
God ny uke snuppa!
Klem fra Kjersti