Sider

OM MEG

Jeg heter Mona Christin, er 37 år (føler meg som 24...) og kommer fra Fredrikstad. Jeg er gift på 13.året, har 2 vakre jenter på 10 og 13 år, enebolig og Qashqai.

Jeg elsker god musikk ♫ og en god film (jeg feller gjerne en tåre eller to). Jeg er veldig patriotisk. Kan godt gråte når 'Ja vi elsker' spilles på 17.mai eller i andre sammenhenger. Er ivrig fotballsupporter for FFK, misser sjelden en hjemmekamp. Har sansen for interiør hvor IKEA har vært min hovedleverandør siste 5 år. Noen brukt kjøp har det også blitt.

Huset vårt er bygget i 1976, men vi kjøpte det i 1998. Siden den gang har vi pusset opp de fleste rom inne og vi har skiftet panel utvendig, vinduer og inngangsdør, samt at vi bygget nytt inngangsparti og kjellernedgang. Garasjen gjenstår. Fargen på huset er lysgrå med koksgrå detaljer. Må forøvrig friske opp fargen til året. Planen er å ha litt sterkere kontraster, samt at trappebygget males. Flere planer på huset er å drenere, samt bygge større veranda som strekker seg rundt husveggen på venstre side. Noe som vil ramme inn huset på en bedre måte enn det er i dag. Drømmen er en stenlagt gårdsplass og ny garasje.