onsdag 13. september 2006

Endelig hjemme.....Tenk deg: du har vært på jobb, akkurat kommet innenfor døra og du har hele TV-kvelden foran deg. Slenger på deg kosedressen. Ups... Litt svett under armene, men pytt pytt... Du har jo ofret blod og svette på jobben for å prøve å ha et snev av god samvittighet. Og det har jeg. Kanskje gått ned en halvkilo eller mer. Samvittigheten har jeg bygd opp for å ta frem potetgullposen eller godteriskåla. Så synker jeg ned i sofaen, trekker pleddet oppover ørene og prøver å lirke opp potetgullposen uten å rasle for mye. Vil nødig at herremannen ovenpå skal høre at jeg tygger opp den gode samvittigheten min. Så tar vi frem fjernkontrollen og spoler tilbake alle opptak jeg har gjort mens jeg ofret mine omtalte blod og svettetokter på jobb. Endelig; kvelden starter med Hotell Cæsar. Dagen blir ikke helt den samme uten... Må vel ærlig innrømme at jeg kanskje har gått glipp av 10 episoder tilsammen siden det begynte, men må ha det, bare må ha det... Venner bare rister på hodet når jeg legger ut om min lidenskap for denne såpeserien.

I dag tok jeg meg tid til å legge inn en aldri så liten blogg før jeg igjen synker ned i sofaen, trekker pleddet oppover ørene og lar potetgullposen BLI IGJEN I SKAPET...!!!

5 kommentarer:

David sa...

Nå er vel ikke akkurat Hotel Cæsar noen favoritt, men siden madamen er ute for kvelden har jeg stort sett surfet på nettet og sett på tv. Kjøret innom Kiwi og gjorde innkjøp. 4 stenger med Panda lakris, 1 pose potetskruer og 1 halvliter cola light med lime smak. Hadde egentlig kjøpt hold-it til kveldsmat, men klarte ikke motstå fristelsen og tok godteriet før maten. Så hold-it'n ligger fremdeles i fryseren :-)

Mona sa...

Godt å høre at dette ikke bare er et jentefenomen. Men du er heldig som slipper å tenke på linjene. Gratulerer med ny jobb forresten...

David sa...

Takk så mye ;-) Når det gjelder linjene vet jeg ikke, Lise syntes nok innerst inne at jeg også bør gå litt ned i vekt, og det var jo egentlig hele poenget med at vi begge begynte å trene på Nautilus før sommeren. Men den sommerferien er fortsatt ikke over :-)

Lise sa...

Hørtes behagelig ut det der, Mona. :)

Godt å se at andre har en aldri så liten avhengighet hva tv-program angår. Selv har jeg det sånn med torsdager og fredager. De er bortimot hellige... hehe!
Torsdag: "Bones" og "Las Vegas"
Fredag: "Politiagentene" og de tre foregående programmene på samme kanal også, for å være helt ærlig.

Men for gamle venner, bryter jeg gjerne ut av mitt avhengighetsmønster om det skulle være nødvendig. ;) Så om det går som planlagt, kan du regne med meg fredag 22. september :)

Rune sa...

Dette er en test for å bekrefte om jeg som beta-blogger kan kommentere hos en ikke-beta-blogger.