søndag 24. september 2006

JEG GRÅTER SALTE TÅRER...


nÅ HAR JEG DET ILLE TUNGT. fØLER VI HAR ET SPØKELSE HENGENDE OVER HER. nEDRYKKS-SPØKELSE. vET JEG IKKE SKAL SPØKE MED DET, MEN DET FØLES NÆRLIGGENDE. oG JEG ER SÅ LEI MEG PÅ "GUTTANE" SINE VEGNE. aT VI KLARTE Å HENTE OPP ET 2-0 RESULTAT I DISFAVØR VAR STORT OG STERKT. oG GLEDEN VAR TIL Å TA OG FØLE PÅ. nÅ HADDE JEG VIRKELIG TROEN PÅ 3 POENG. sYNES FORØVRIG AT STRAFFA VAR I BILLIGSTE LAGET. sKULLE TRO DEN VAR KJØPT PÅ SOMMERSALGET. i TILLEGG VAR DET OFFSIDE FØR HAN BLE "FELT". tUSEN TAKK, DOMMER!!!

nÅ MÅ VI GÅ PÅ EN NY GIV OG OFRE BLOD, SVETTE OG TÅRER, OG HALE I LAND FORNYET KONTRAKT. vI ER RETT OG SLETT FOR GODE TIL Å TA DET TUNGE STEGET NED.
gUTTANE MÅ FOKUSERE PÅ Å BLI MER KYNISKE, KRIGERSKE OG FANDENIVOLDSKE (UNNSKYLD UTTRYKKET). oG VI KAN RETT OG SLETT IKKE ÅPNE NY STADION I ADECCOLIGAEN. bLIR LISSOM IKKE DET SAMME.
nEI DETTE SKAL VI KLARE SAMMEN. bYEN, LAGET, SUPPORTERE OG ELLERS ALLE SOM HAR ET BANKENDE HJERTE FOR FFK.

fOR MIN EGEN DEL KAN JEG IKKE TENKE MEG NOE VÆRRE. fØLES ILLE ETTER ET TAP. hVORDAN VIL JEG FØLE MEG OM DET IKKE GÅR VEIEN???
hÅPER JEG SLIPPER Å FINNE UT AV DET...

1 kommentar:

David sa...

Dette skal vi klare. Det er ingen sjanse i havet at guttæne rykkær ned. Som sagt trenger de 9 poeng på de siste 5 kampene, så burde det gå greit. Og fattige 9 poeng på 5 kamper burde jo være oppnåelig.

Ja for en nedtur å starte i Adeccoligaen på den nye stadion. Da garanterer jeg at publikumstallet stuper, og da stuper også finansieringsplanen på den nye stadion.

Jeg skjønner rett og slett ikke at guttæne ikke ofrer seg mer for å avgjøre dette. Først har de en sinnsyk rysare mot Start i semi'n, hvor de virkelig spiller fotball. Og så kommer omtrent dagen derpå opgjøret mot Stabæk, og det de presterer her er omtrent på nivå som knøttelaget til Lisleby.

Skjerpings FFK - ellers går det på trynet, og det noe så forferdelig på trynet.