onsdag 20. september 2006

LENGTER TILBAKE...


Huff... Nå er det høst. Jeg liker ikke høsten. Liker ikke å tenke på at vi snart skal gjennom nok en istid light. Det har ikke gått mer en halvannen måned, men jeg savner sommer med 25-30 svettegrader. Det er absolutt å foretrekke, framfor vind, regn og snart snø. Og tenk på mørketiden. Hvor lang er ikke den??? Føles som om den går helt inn i evigheten... (Som pjokken sier i TV-reklamen for vaskepulver). Sikkert mange som forbinder den nære fremtil med noe positivt, men jeg kan ikke komme på noe, for å være helt ærlig. Men vi får trøste oss med at hæst...an der oppe i nord ser fremtiden noe mørkere i møte.

Hva om vi kunne fått sommeren til å stå stille i, ja skal vi si 6 måneder. Da hadde jeg sett litt annerledes på ting vil jeg tro. Da kunne jeg til og med bli "mettet" på sommer, og kunne se frem til høsten og vinteren med glede. Sommeren er over, og jeg som ikke er ferdig med våren en gang. Tiden går så altfor fort. Dessverre.

Og apropo tiden... Om drøye 3 måneder er det jul, folkens. Jeg liker ikke å inrømme det, men jeg har allerede bestilt 6 julegaver. Familiens eldre genrasjon får fotokalendere; i år igjen. Men de har ytret at det er en kjærkommen gave, så hvorfor ikke..? Resten får vente til neste måned, eller neste etter det. Jeg er ikke kjent for å haste med ting. Tar det som det kommer. Der har du meg lissom....

3 kommentarer:

Mona sa...

Må bare unnskylde stavefeila mine. Men som du ser på klokka, så har den passert midnatt og da er rullgardina nesten dratt ned... Sorry.

Lise sa...

Jeg er selv ingen vinter-person. Liker absolutt sommeren best! Og ja, en sommer på ca et halvår,det hadde vært perfekt. Hmm, skal vi flytte til Rhodos? Der er sommeren lang ;)

Synes høsten kan ha sin sjarm, jeg da, med flotte farger. Men regn og blåst; nei takk.Og det er ikke til å komme uteom på høsten dessverre.

Vinteren er et helt annet kapittel. Jeg fikk vinter nok for flere år, i fjor. Håper ikke vi får en gjentagelse av den... ;)

Men det er sikkert mange der ute, som ikke er like vinter-sære som oss, Mona. Så det er nok mange som gleder seg også..... :)

Vi

David sa...

Hvem er vel kjent for å haste med ting?? I alle år sier vi(meg selv og Lise) at vi burde begynne å kjøpe julegaver tidlig på høsten, men i år som i alle andre år: Vi kommer garantert til å handle julegaver helt til "the bitter end" GOD JUL