onsdag 25. oktober 2006

1000

Ønskes til jul Jeg sier tallet 1000. Og det er en bestemt grunn for at jeg sier det. Det kunne ha vært den flotte 1000-lappen vi har i seddelbeholdningen vår. En pengelapp jeg gjerne skulle hatt mer av. Helst en koffert full, så hadde alle bekymringer vært ute av verden. Men nei... Det er ikke den jeg refererer til...

Hva med REMA 1000?
En dagligvarekjede med stort omfang i Norge. En kjede jeg tilfeldigvis jobber i og trives i. Jeg kunne sikkert fortalt mye fint og litt dårlig om denne butikkjeden, men det frister ikke å legge ut om dette her. Dessuten er det heller ikke dette 1000-tallet jeg har i tankene.

Liten ekling Kanskje det er tusenbenet som får meg til å rable ned en masse svada? Hmm... La meg tenke... Jeg har vel egentlig ikke noe som helst forhold til dette insektet, bortsett fra at jeg har litt skrekken for det. Eller litt var feil å si. Nesten årets understatement. Nei... Nå får det jammen være nok!

Fra spøk til alvor. Dere har sikkert peilet inn hvilket 1000-tall jeg tenker på. Helt riktig... Jeg passerer hvert øyeblikk 1000 besøk på bloggen min. Tenk at det har blitt så mange på halvannen måned. Ja, jeg har sikkert halvparten selv, men dog...
Dere får selv passe på når 1000-tallet passeres. Jeg kan heller ikke spore opp "vinneren". Men husk: Ærlighet varer lengst...
Lykke til...

14 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Dette var nesten komisk. Jeg gikk innom siden din ene og alene for å legge inn et spørsmål om du har tenkt å gjøre litt stas på besøkende nr 1000. Og jammen hadde du ikke blogget om nettopp dette... hehe. Skal følge med - og jeg skal ikke jukse! Lover! :)

Og apropos tusenben - de er jo så søte og små og ufarlige! Og det sier jeg, som egentlig hater alt som har med insekter å gjøre!!;)

Mona sa...

I read your mind...

Du får maile meg et bilde av deg hvis du blir den heldige... Hehe...

janne sa...

Tusenben gikk ut i sølevær
Han ble våt på alle sine tær
Han fikk snue etter han kom hjem
Lå i feber 40,5......

janne sa...

Nå er jeg nr 989. Veldig fristende og trykke meg inn og ut noen ganger til.... Men ærlig som jeg er så skal jeg ikke jukse.

Therese sa...

..og jeg er nr.990...Klem

Lise M. Grandahl sa...

Flinke vi, jenter, ærlige som vi er. Nå er telleren på 992 ;)

Artig dikt, Janne. Visste ikke at du var så poetisk av deg .... ;)

janne sa...

uæææ...nr 996.

Kan ikke skryte på meg at jeg har laget det diktet. Martine synger den sangen i barnehagen, og jeg synger den for Mathias i bæreslen mens vi traver rundt i huset her...når han ikke vil sove.

Hm...spørs om det hjelper med min grusomme stemme.

Lise M. Grandahl sa...

Oki.. nå står telleren på 999, og jeg er fristet til å jukse meg frem til 1000. ;)

Men jeg fortsetter på den ærlige måten, og så får vi se hva telleren står på når jeg logger inn etter jobb i kveld... ;)

Ååå, så lite som skal til for å glede oss bloggere, hehe

Laila sa...

Ojda, ble det meg tro... :-)

Mona sa...

Det ble ikke meg i allefall. Nå står den på 1003.

Men grattis Laila. Du får et innslag på bloggen min. Følg med, følg med...

Mona sa...

Moro å se at dere følger med, jenter...

Så nå får vi bare vente på neste milepæl... Janne??? Din tur...

Lise M. Grandahl sa...

Ærlighet varer lengst, heter det visst. Men det holdt ikke for meg denne gangen ;) 1006 står telleren på nå.

Lovet jo å ikke jukse meg frem til 1000, og det løftet holdt jeg - selv når jeg var innom som besøkende nr 999. ;) Flink jeg? ;)

Mona sa...

Du fikk æren av å være den siste før det bikka over...
Litt ærefullt det å vel...

Lise M. Grandahl sa...

Ja, det har du rett i, Mona! Den siste på 3-sifret tall er ikke så verst ;)