onsdag 18. oktober 2006

Dette er hemmelig

?????????
Jeg liker ikke ordet hemmelig. Det er så hemmelighetsfullt. Jeg må vite, fordi jeg er vitebegjerlig. Hemmeligheter forbinder jeg med barn som lover hverandre å holde noe hemmelig. Eller at man holder noe hemmelig fordi man ikke vil skade eller såre en annen person.

Akkurat nå er jeg ikke noe bedre selv. Jeg har en hemmelighet. Jeg har delt den med mine nærmeste, men må holde igjen litt for allmennheten.
Nå er ho Mona sikkert gravid, tenker nok noen. Men det kan jeg slå fast en gang for alle at det er det ikke. Den biten har jeg og min mann lagt død. Det kan jeg fastslå. Det har heller ikke noe med familien å gjøre. Så mye kan jeg si.

Jeg vet at ordet hemmelig vekker opp nysgjærrigheten hos folk. De skulle så gjerne ha visst... Men dette er noe som må få gå hele veien, før jeg sier noe som helst om det. Og slapp av, mine venner... Dere skal få vite omsider.

Kanskje det aller beste hadde vært om jeg ikke hadde nevnt noe om det i det hele tatt. Men da hadde jeg ikke fanget deres oppmerksomhet, ikke sant....?
Egentlig er hemmelighetskremmeri noe fæle greier. Det blir så mye rykter og spekulasjoner ut av det. Og det gagner ingen skulle jeg tro.

Men går dette hele veien, som jeg håper på, så har jeg en liten nyhet om ikke så lenge. Dette er ikke hele verden, men det gir meg tro på meg selv. Og det skal jeg ta vare på...

Nysgjerrig???

17 kommentarer:

Lise sa...

Å, så rett du har, Mona! Hemmeligheter har en egen evne tilo å vekke nysgjerrigheten hos selv den minst nysgjerrige.. hehe. Og du har heeelt rett! Første tanke som slo meg var: "Hun er gravid!" *s*

Nå lurer jeg på om det er ny jobb på gang kanskje? ;) Eller?

Ble virkelig nysgjerrig jeg nå altså!!!! :) :) :)

janne sa...

Ja for f....!!!!! Kom med det nå. Som du skjønner liker jeg IKKE hemmeligheter.

Tenkte nok først du var bitt av basillen og blitt gravid du også ja. Merkelig vi alltid skal tenke det først...

Anonym sa...

Selvfølgelig er vi blitt nysgjerrige nå, Mona.. men etter hvordan du skriver så virker det som om hemmeligheten din er noe positivt og flott, som gjør at du føler deg bra, og ingen ting er bedre enn det!! Er glad FOR deg, Mona, og gleder meg til du forteller oss denne hhemmeligheten!!!( Husk jeg er gravid, og det er IKKE bra for meg å gå og lure på ting..jeg kan jo bli stressa:-) Klem Therese..

janne sa...

Du vet i allefall hvordan du skal få folk ofte inn på siden din. hehe.. Smart! Nå er det jo 4 gangen jeg er her i dag for jeg er jo så spent.

Mona sa...

Så flott at dette engasjerer... Tenk om det bare er oppspinn??? He he...

Neida. Dette er reellt, men dere får smøre dere med tålmodighet.

Dere klarer ikke å lirke ut noe som helst, selvom jeg ser at du har prøvd, Lise...

Må vente minst 14 dager...

Laila sa...

Jeg vet, jeg vet :-)

Mona sa...

Koselig at du stakk innom...
Nå kan du tru de andre er misunnelige på deg... He he...

lise sa...

14 dager??? Så lenge klarer du ikke å holde deg! ;)

Therese sa...

Men, Mona, kan vi ikke sette igang en gjettekonkurranse?? Det hadde vel vært kult???Tenk alt det rare vi kan komme opp med!!!

janne sa...

HEY!

Laila? Mamma Laila? Vi er jo kompiser er vi ikke? Joda. Skal du komme på hjemmelagde kjøttkaker så kan vi prate ut litt.... om hemmligheter og sånt...hehehehe..

Mona sa...

Dere må gjerne gjette fritt...
Men jeg røper ikke no!!!

Ikke mamma, men min gode kollega Laila...

Lise M. Grandahl sa...

Oki..så din kollega vet hva dette dreier seg om altså? Da er det noe jobb-relatert allikevel? Jeg var altså ikke helt på jordet med min første gjetning?? ;)

Mona sa...

Min kollega kjenner ikke folk på Lisleby, så da følte jeg det var trygt å fortelle det til ho.

Jobb-relatert?
Tja...
Nja...
Kanskje, kanskje ikke...

Er dere virkelig så nyfikne (jeg også)? Er vi virkelig så like?

Kristin sa...

Hmmm Mona, nå ble jeg veldig nysgjerrig ja... Er jo innom jobben din en gang i uka og vet litt om hva som er på gang der.. Kan det ha noe med det å gjøre tro???

Mona sa...

Jeg ser du prøver deg. Men det var et godt forsøk. Hva? Skjer det noe på Rema som jeg ikke vet om??? Scary...

Kristin sa...

Er lov å prøve seg vel? Nei, har bare hørt om en som skal slutte jeg....

Mona sa...

Det stemmer at en skal slutte, men jeg skal ikke avansere for å si det sånn... Eller det har jeg vel egentlig gjort, siden jeg tar over stenginga en gang hver 14.dag.

Du henger med her ser jeg. Koselig det...