onsdag 8. november 2006

KLAR FOR CUPFINALE

Cuplogoen Endelig er dagen nær. Driver intens nedtelling hver dag nå. Årets høydepunkt er like rundt hjørnet. Nå som plassen er berget i Tippeligaen, kan vi senke skuldrene og spille vårt eget spill. Gjøre det vi er gode til.

Cupfinalen er alle lags store drøm. Den er forbeholdt kun de beste. Og endelig, etter 22 år, er vi gode nok igjen. Vi har nådd det ene målet vi satte oss før sesongen startet. Og etter en 8. plass i Tippeligaen, som også var et mål, har ikke sesongen vært så aller værst likevell. Selvom de fleste vil huske at vi har ligget og kavet i sumpa, kan vi trekke fram en sesong litt bedre enn i fjor.

Så nå er vi klare for i innta plassene på selvesteStorstua
Ullevaal Stadion, Norges fotballstorstue. Vi gleder oss utrolig mye. Dette er kampen med stor K. Vi både håper og forventer at Ullevaal farges rødt og hvitt. Vi skal høres og sees i flertall. Med den unike supportergjengen i Plankehaugen som forsangere, skal vi være med å heie og synge oss hese. Den nye cupfinalesangen er allerede memorert, så vi håper vi får testet denne som allsang når dommeren blåser i fløyta. Da har vi forhåpentligvis vunnet finalen over Sandefjord.

Billettkjøpene Billettene sikret vi oss allerede den 2. oktober. Det er mange uker siden. Ikke rart vi har gledet oss lenge da. Vi har egentlig holdt fokus på serien, men cupfinalen har ligget og ulmet i bakhodet. Som et uromoment i positiv forstand. Når også bussbillettene var sikret, var vi lissom klare til å dra med det samme. Barnevakt er også ordnet, så hva venter vi på???

Har hørt at været også skal spille på lag med FFK. FFK
Denne dagen skal ingenting gå galt. Vi skal VINNE og bli NORGESMESTER i fotball. Med stor fare for å gjenta meg selv, så gleder vi oss veldig. Kan ikke få sagt det nok. Ligger søvnløs på kvelden og bare tenker på dette. Hvor stort dette egentlig er. Og når jeg føler det sånn, åssen føler spillerne det da? De må vel være i ekstase dagen lang. Med stort mediefokus rundt seg hele dagen. De får vel neppe mulighet til å ta seg en fem-minutters engang.


Forsiden på KøppøletFor, om ikke dette er nok, så har vårt "lokale" bryggeri brygget ferdig et såkalt "KØPPØL". Og dette skummende brygget slippes på markedet førstkommende mandag. Men bare hvis vi tar "bøtta" hjem. Hvis ikke, rekker ikke dette ølet å bli historie engang. Så det er mange motivasjonsfaktorer som tilsier at vi bør klare dette. Til glede for mange tusen FFK-supportere.

Så avslutningsvis vil jeg ønske alle i hele Fredrikstad by:

LYKKE TIL I CUPFINALEN PÅ SØNDAG.

Røde og hvite er de beste. Heia heia Fredrikstad.

3 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Ser at du gleder seg du mye at det nesten går på helsa løs! ;) Skal innrømme at du er hakket mer engasjert enn meg altså, Mona.
Jeg gleder meg også masse til Cup-finale - i stua hos bror - men søvnløs pga dette, er jeg ikke ;)

Vi krysser fingrene og håper på seier! Kan tenke meg at det vil koke på Ullevål til søndag! :)

God tur, Mona!! :)

janne sa...

Ja det blir finale i sofakroken for meg også. Gleder meg litt jeg og da...

God tur innover, og skrik deg hes. Skal høre etter om jeg hører deg....hehe.

Mona sa...

Skriking skal bli. Dette blir heftig...

Bestemte meg for å ikke blogge mer, før cupen er over. Vil ha denne bloggen øverst på finaledagen.