onsdag 15. november 2006

Det ble gull, gull, gull...

Gullguttane Endelig har "bøtta" kommet hjem igjen. Der den hører hjemme... Gratulerer til "guttane". Dette var VELDIG fortjent. Etter å ha sugd på denne karamellen i 3 dager, var det på tide å blogge om den. Årets begivenhet er over...

Dagen startet i tåka på Tollbodplassen. Trøtte, men fulle av selvtillit på seier. For å være helt ærlig, så var jeg aldri i tvil om at vi skulle vinne. Kanskje lett å si det etter kampen, men jeg har aldri følt meg så sikker på seier før. Aldri før har jeg vært mindre nervøs. Det skyldtes kanskje to tynne på bussen innover, men dog.

Tidenes busskolonne Bussreisen gikk radig, bokstavelig talt. Helt utrolig at vi klarer å samle tilsammen 101 busser. Og når samtlige busser skal til samme arrangement, er det bare helt fantastisk. For makan til supporterånd som det finnes i denne byen, finner man ikke hvor som helst. Folk sto på rekke og rad langs veien, da vi kjørte ut av byen. De veivet med flagg og skjerf som om det var kongen som kom. Jeg ble helt rørt der jeg satt... Merket at følelsene satt løst denne dagen. Jeg ble også rørt over å se samholdet blandt supporterne.

Inne på selveste Ullevaal, var cupfesten godt i gang. Vi entret Stadion akkurat idet TV2-sendingen startet. Vet ikke om noen la merke til 4 linselus i bakgrunnen? Mellom Jørn Andersen og Åge Hareide? Ikke? 4 ivrige supportere som veivet med armer og skjerf, og vinket til kamera??? Hvem andre enn oss 4... Det var helt latterlig. Jeg var ikke sikker, men syntes kamera hadde linsa rett mot oss. Undrende ringte jeg hjem til ho mor og ba ho sette på TV2. Og riktig nok... Der sto vi. Vi holdt på å le oss ihjel. Der sto vi og vinka, mens jeg prata med de hjemme. Snålt...

Kampens utfall vet vi alle. Men spennende var det aldri. Hadde ikke seriefølelsen i denne kampen. Sikkert fordi vi ikke hadde noe som helst press på oss. Dette var bare en gedigen bonus for alle. Og for et vær vi hadde. Dette var en "helmax" dag. Bare synd vi kun tenkte på veien inn, med tanke på noe rennende og skummende. Satt hjemover uten en dråpe til å leske strupen med. Men klok av skade, dette glemmer vi ikke neste år.
Dette er laget Da er vi tilbake i samme slag. Og forhåpentligvis med samme lag. Jeg ser potensialet her. Bare Berthelsen nå blir skadefri, så synes jeg dette laget er det beste pr. d.d.

GRATULERER TIL HELE FREDRIKSTAD BY!!!!!

4 kommentarer:

janne sa...

Dærsken Mona! Nå overrasker du meg! To tynne så tidlig på morgenen! Tror jaggu det er mer enn jeg hadde klart og det...

Moro var det ja. Benket meg forran tv`n hos mamma og pappa som hadde stua full av gjester. Ble riktignok henvist til kjelleren hver gang minsten gråt og skulle ha mat, (her skulle ingen forstyrres), men fikk med meg det meste.Han var et prakteksemplar av en unge og sov for det meste.

La ikke merke til deg på tv, men har jo tatt opp for deg så jeg kan jo se det der. Filmen får du så snart vi sees.

HEIA HEIA FREDRIKSTAD!!!

david sa...

Nå var du jammen treg med å oppdatere Mona??

Det er jo hele 3 dager siden cup triumfen, så dette er jo gammelt nytt. He he ;-)

Skjerpings:-)

Lise M. Grandahl sa...

En opplevelse av det sjeldne slaget dette! Så moro at du fikk med deg kampen "live". Det var utrolig digg å se den på tv også, men det kommer nok ikke opp mot stemninga innpå Ullevål. :)

Neste år kan vi kanskje ta det som jente-tur? For vi regner vel med at FFK kommer til finalen da oxo?! :) Evig optimist! :)

Mona sa...

Jada... Vet jeg var sent ute, men jeg måtte la alle inntrykk synke inn først. Det var mange opplevelser på en dag, og da trenger jeg noen dager på meg.
Regnet med at dere andre hev dere på bloggen så fort dommeren hadde blåst, så da kunne jeg suge på karamellen imens... Nyte det...

Fint med jentetur. Du er evig optimist, og jeg er evig aristokrat... Hehe...