mandag 4. desember 2006

En annerledes julegave

Å finne på julegaver til andre er greit nok, men å finne på noe til ens egne barn kan være hodebry i seg selv. Som mor og som den aktive hushjelpen her, synes jeg de allerede har plenty med leker og lekebasert på rommet. De skal selvsagt få noe de ønsker seg, men i år har jeg tenkt litt annerledes på resten av gaven. Jeg har tenkt litt videre og har investert i en opplevelsespresang som skal nytes på nyåret.


Den 16. januar 2007 drar vi inn til tigerstaden og peiler inn Oslo Spektrum.
Håper jentene setter pris på å få med seg Disney On Ice som presenterer de klassiske prinsesser som Askepott, Snøhvit, Belle, Tornerose, Jasmin og den lille havfrue. For å være helt ærlig, tror jeg neppe de blir begeistret av å få en billett i en konvolutt på julaften, men hadde de bare visst at "The best is yet to come"...

Eldste jenta her vet hva det dreier seg om da. Vi var der på 6 års dagen hennes for to år siden. Skal si det falt i smak. Og når minstemann her har prinsesser og alt som har med rosa å gjøre på hjernen, kan det ikke bli annet enn suksess. Og jeg er ikke noe bedre selv. Gleder meg som en liten unge. Det er virkelig storflott må jeg si.

Hele forestillingen varer i sirkus to timer, med en innlagt tissepause midtveis. Et must med to barn i bagasjen... Eneste minuset her er salget av effekter. Flotte sådan, men skikkelig stive priser. Men har man sagt A, så må man si B. Er det ikke sånn?

Bare for å ha sagt det... Dette er en hemmelighet, de vet ikke noe. Så ikke rop ut om dette. Hmmm... (klør seg i hodet) Bare glem det. Selvsagt sier ingen noe...

4 kommentarer:

janne sa...

Det var lurt Mona. Har gått og tenkt på akkuratt det samme. Men Mathias er jo for liten og da passer det dårlig synes jeg.

Mulig vi får pass til han og drar innover med Martine. Men da blir det på sparket. Ho og er helt prinsessegal.

Kristin sa...

Hei,rakk akkurat å kjøpe billetter til Disney on Ice bilig gjennom Nestlè før jeg sluttet. Har jo også en prinsesse i huset. Men det viser jeg at jeg ikke kan den dagen og det er pappas helg, så da får jeg overlate billettene til ham og Line. Vi var der forrige gang også - bør oppleves!!!

Lise M. Grandahl sa...

Så bra tenkt! De kommer nok til å gå i taket når de skjønner hva det går ut på :)

Minsten her i huset ønsker bortimot alt i leketøyskatalogene, bortsett fra jente- og babylekene da ;) Men vi får nok begrense det, ja.

Mona sa...

Vi så på Disney On Ice Jungelboken sist, og det var flott å se på. Gleder oss...
Har hørt om flere som skal innover.