torsdag 11. januar 2007

Skal... Skal ikke...

Intervjuet er overstått og jeg sitter igjen med en god følelse. Samtalen fløt lett, og dette var ikke noe å grue seg for. Men likevel føler jeg meg usikker på om jeg vil forlate REMA, hvis jeg skulle få jobbtilbud. Dette vil være en unik mulighet til å kunne få være med på noe nytt, helt fra starten av. Og egentlig burde jeg ikke være i tvil, hvis muligheten skulle dukke opp.

Jeg bytter ut de tradisjonelle Elsker - Elsker ikke, med Skal - Skal ikke. Hadde det vært sommer, kunne jeg plukket en prestekrage og spådd meg selv. Nå må jeg heller spørre andre om råd. Og det gjør meg ikke noe klokere. Men heldigvis må jeg ikke ta stilling til dette før jeg eventuelt får tilbud. Men hva da??? Den tid, den sorg. Det kan jeg trøste meg med. Og i mellomtiden får jeg rådføre meg med flere. Kom gjerne med innspill. Åpen for alt!!!!

7 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Spennende, Mona! :)
Det er litt vanskelig å komme med de helt store innspillene uten å vite hva jobben dreier seg om. Men følgende er greit å bruke i tankeprosessen:
-arb.tid
-miljø
-utfordring
-lønn (teller jo det også!)

Selv byttet jeg jo beite for to år siden - fra Brilleland til Interoptik. Min erfaring er at gresset ikke er grønnere på den andre siden. MEN det positive er at jeg har lært andre sider ved bransjen å kjenne og har tilført meg ny kunnskap.

Jeg tror det er viktig å ikke stagnere i en jobb. Gjør man det, gjør det godt å få nye utfordringer - og da kanskje i en annen stilling.

Vet ikke om dette bare ble svada. Men det er mine tanker rundt jobbskifte :)

Regner med at vi blir holdt oppdatert :)

David sa...

Mye svada:-)

Mona sa...

Svada? Neida!!!
Trenger å høre råd fra alle. Lønnen blir den samme, arbeidstiden ønsker jeg å beholde som den er. Miljøet blir sikkert noe av det samme. Ergo: Hvorfor bytte??? Men jeg har nok stagnert litt på Rema for å si det sånn...

janne sa...

Jeg tenker litt sånn: noe må ha gjort at du søkte ny jobb.

Er det noe du ikke er fornøyd med kanskje? Vanskelig og velge. Man vet jo alltid hva man har, og ikke hva man går til.

Anonym sa...

Hei søs!
Mange positive ting med å bytte jobb... Nytt miljø, treffe nye mennesker og spenning...Alltid spennende med nye ting.

Forandring fryder er jo et kjent ordtak :) Så, får du tilbudet så "go for it"..vil nå jeg si.
Hva har REMA og tilby i framtiden???

Og er du ikke lei de blå klea?
Hilsen V... prekæs til søndag!

Mona sa...

Jeg hadde i utgangspuktet ikke lyst å søke, men ble oppfordret av en tidl kollega. Så da bare slang jeg inn en søknad, og håpet at det ble med det.
Men med alt som kommer til å skje i mnd fremover på jobben, har jeg lyst å få med meg. Det blir jo forandring der i gården også. Og da blir det på en måte nytt arbeidssted.
Vi får se. Den tid, den sorg...

Mona sa...

Moro å se at storebror også titter innom... Fortsett med det...

Sees på søndag ja...