tirsdag 30. januar 2007

Trening og slanking

SirkeltreningSiden sommerferien har vekten økt med noen usle kilo. Ikke at det er synlig eller spesielt merkbart, men vekta juger ikke. Og matchvekt er ønskelig innen neste sommerferie. Derfor besluttet jeg å starte å trene. Trening er nesten som et fremmedord i mitt vokabulær, men det kan absolutt bli værende. Men jeg kan styre meg for de store treningssenta. Derfor fant jeg noe passende for meg og mine likesinnede. Sirkeltrening er tingen. Ingen som presser deg til å prestere, ingen som jager deg opp og ingen som sier at det er galt å gjøre sånn. Du tar i det du synes passer for dagsformen. Ikke trenger du å være punktlig heller. Kall det Dropp-In-Trening om du vil...

Full kontroll
Etter å ha trenet i 14 dager, merker jeg allerede forskjell på buksene. Vekta går sakte, men sikkert nedover. Og cm minker også. Og det er det mest oppløftende. Har til nå minket med 4 cm, tiltross for at jeg unner meg godteri og kaker. Følger til en viss grad et matprogram, men mønstrer av når jeg føler for det. Og det at vekten fortsetter å gå ned, tror jeg skyldes treningen. Nå har jeg også funnet min rytme, slik at jeg trener mest mulig effektivt. Prøver å være der 3 ganger i uken. Jeg trena til og med fredagskvelden. Hvem hadde trodd det? Merker at det er tiltak å dra opp, men må sparke meg i ræ.. for å komme igang. Det funker... Nå er jeg overbevist at trening må til, eller i allefall bevegelse.

Tvi tvi...

11 kommentarer:

Lise M. Grandahl sa...

Wow, trene t.o.m. på fredagskvelden!??!! Da må jeg nesten tro du har blitt en smule hektet. Imponert! Min trening har sklidd helt ut, dessverre. Men satser på å komme skikkelig i gang nå i februar.... :)

Og så flink du har vært med cm-tap og greier! Nå er det jeg som er minsunnelig! :)

Mona sa...

Fredag er ingen unntaksdag. På'n igjen i morgen. Må det for å komme opp i 3 ganger pr uke. Vil helst ikke trene 2 dager etterhverandre. Vi kan jo utfordre hverandre. Det kan jo være til hjelp for oss begge.

Lise M. Grandahl sa...

Jeg tar utfordringen, Mona! Trening tre ganger pr uke, er en stor utfordring å få til, men jeg skal gjøre mitt beste! :)

Mona sa...

Ok. Deal... I morgen kl 17... Hehe...

Lise M. Grandahl sa...

Ok, Mona, jeg trener etter jobb i dag! :)

Rune sa...

Hvor trener dere denne drop-in greiene? Og hvor mye koster det?

Mona sa...

Jeg trena i dag kl 1645-1745.
Beklager Rune, det er sirkeltrening kun for damer. Men jeg betaler 290,- pr mnd.
Sjekk link på siden min (Prestekragen)

Lise M. Grandahl sa...

Det ble svømmetrening på meg i dag. Svømte 1500 meter - deilig!

Takk for at du fikk meg i gang, Mona! :)

Mona sa...

Så bra!!!
Ble nesten litt stolt jeg nå.

Min neste økt blir mandag morgen. Når blir din?? Hehe... Uten press vel og merke...

Lise M. Grandahl sa...

Jeg digger press og MÅ ha det! :) Og du har all grunn til å være stolt!! :) DIN fortjeneste at jeg kom igang med treningen i dag. Dypt takknemlig altså! :)

Tipper min neste trening blir til søndag, jeg. Mandag er litt hektisk.

Mona sa...

Prestekragen er stengt på søndager dessverre, ellers hadde jeg nok vært der da. Til uka blir det mandag, onsdag og fredag.

Skal oppdatere deg hvis cm har minket. 4 sist mandag.