onsdag 24. januar 2007

Bursdagsbowling

Happy Birthday
Søndag fyller Seline 8 år. Tenk at tiden har gått så fort. Nå er ho lissom stor jente. Kanskje ho snart synes det er fint å pynte seg. Er ikke kjent for å være jålete iallefall. Litt tidlig ennå, men begynner å se tendensen. På klessiden da vel og merke.

Nå er det klassevenninnene som gjelder, når nå bursdagen skal feires. De er 14 jenter i klassen, og de fleste ber alle. Og da med lille Sara som også må få være med, blir det i meste laget å ha bursdagen hjemme i vår, ikke så altfor store, stue.

Mester'nHar tidligere hatt bursdagen på McDonald's, men det er ikke like stas lenger. Ikke etter at halve klassen også har feiret der. Og med minimale muligheter her i distriktet, falt i år valget på Mester'n Bowling. Det er litt dyrere enn Mc-er'n, men hva gjør man ikke for de små... Så da får vi se hvordan det utarter seg.

Vi valgte den "billigste" maten. Pølse og pommes frites med brus og en is til dessert. Regner med at jeg bringer med muffins eller noe liknende. Men jeg håper at bowlingen blir høydepunktet. Ellers blir poenget borte. Det er ulempen med å ha vinterunger. Blir litt vel kaldt å ha utebursdag på en kald Januardag. Selvsagt finnes det muligheter, men må bare se den.

Se etter papegøya på taket...

6 kommentarer:

janne sa...

Ja bursdager er ikke sånn det engang var. Husker mine egne bursdager. Jeg og brodær`n fikk be et par venner hvær og det var pølser og brus. Resten av bursdagen var fri lek. Eller var det bare hos oss det var sånn?

Har allerede begynt og tenke på bursdagen til Martine. Og den er ikke før i april!!! Slitsomt...

Mona sa...

Det var sånn hos meg også da jeg var liten. Hadde den hjemme med klassevenninnene og vi fikk pølse og lompe, gele og kaker. Så lekte vi "ta den ring", "avskjed på grått papir" og "hviskeleken".

Må innrømme; det har tatt helt av. Men jeg hadde ikke utebursdag før ho begynte på skolen. Da ble det brått litt mange å be...

Lise M. Grandahl sa...

Bowlingbursdag slår som regel godt ann. I hvert fall i klassen til Thomas. Så jeg kan i hvert fall anbefale det på det varmeste. Tida går fort, og barna storkoser seg.

Mona sa...

Håper det. Greit å slippe griset hjemme. Skal jo ha voksenbursdag på kvelden, så da slipper jeg å dra fram støvsugeren før de kommer. Gleder meg til kake... Hehe...

Lise M. Grandahl sa...

Slo bursdagsbowling ann blant 2.klassingene?

Og ja, det er utrolig deilig å ha bursdagen borte - for å slippe all istandgjøring før bursdagen og opprydding etterpå... :)
Lat, jeg?

Mona sa...

Bursdagen gikk over all forventning. Veldig fint opplegg. Så det frister til gjentakelse...

Lat? Du? Da er jeg det også...