fredag 16. februar 2007

Trøtt

Gjeeeesp...
Gjeeeesp... Jeg er så trøtt om dagen. Du aner ikke. Jeg er så trøtt at jeg føler meg som en zombie. Nesten som en utavdegsjælopplevelse. Trøtt om kvelden og trøtt på marran. Sover kanskje litt for lite, eller egentlig ikke heller. Legger meg sent, ja. Og sover vel i snitt 6 timer hver natt. Det hender jeg sover en times tid foran TV'en før jeg køyer. Når jeg legger meg, sovner jeg som et dupp. Rekker ikke vri meg i fast rekkefølge i senga engang. Jeg har egentlig et fast rituale der.

Nå som jeg trener og spiser "litt" sunnere, skulle jeg vel ha mer overskudd og energi. Men det kan virke som om det tapper alle kraner jeg har. Merker trøttheten komme sigende så fort jeg kommer hjem. Og det synes på rengjøringen. Har ikke akkurat vært så effektiv i det siste. Men sant skal sies at jeg har jobbet mye ekstra de siste ukene. Etter neste helg har jeg jobbet de siste fem lørdagene. To av dem er ekstra, pluss et par timer her og der. Så jeg føler jeg med god samvittighet kan skylde på jobben.

Lurer på om denne trøttheten er en forsinkelse fra i høst. Da vi trådte inn i mørketiden vettu. Da merket jeg ikke noe til dette. Men det var nok fordi jeg fortsatt ikke var ferdig med sommeren. Og nå som det går mot lysere tider, faller jeg tilbake. Gjeeesp... Nå var'n her igjen. Smittsomt???

Zzzznork...Skulle ønske jeg bare kunne glemme hele omverdenen en stund, og sove rundt et par døgn. Det hadde kanskje hjulpet. Men det kunne også blitt værre. Jo mer søvn, jo mer trøtt. Har faktisk erfart dette før. Men det frister likevel. Bare ligge å dra seg til langt ut på ettermiddagen. Men siden jeg ellers er frisk som en fisk, kan jeg lissom ikke bare ta meg den friheten heller.

Og det hjelper IKKE å sitte her og blogge iallefall. Da går tiden utrolig fort. Og da kommer jeg ikke i sengs til "normal" tid for å si det sånn. Men gjør jeg det noen gang???

5 kommentarer:

janne sa...

Slitsomt og føle seg trøtt stadig vekk. Sånn var jeg tidligere i vinter. Gått over nå heldigvis.

Lise M. Grandahl sa...

Kanskje kroppen din har fått en lite sjokk av den plutselige treningsinteressen din ;)

Åssen går det forresten med trening og vektnedgang?

Mona sa...

Janne: Brukte du fyrstikktrikset? Hehehe...

Lise: Går bra med treningen. Er der 3 ganger i uka. Vekten har ikke minket noe særlig. Men har ikke vært veldig flink heller. Men måler hver mandag, og der er det litt minking. Må nok bli mer standhaftig...

janne sa...

Husk at muskler veier mer enn fett så ikke se på vekta. Merker det heller på cm og på klærne tenker jeg...

Mona sa...

Huff... Hadde jo håpet å gå ned 5 kg da men... Kanskje jeg skal slutte å trene? Gå ned først, så trene? Prøve å være flink med maten først, så får vi se... Gikk greit ned i fjor uten å trene.