onsdag 21. mars 2007

Kortomani 2

Jeg skrev for en tid tilbake om min kreativitet i Kortomani. At jeg hadde begynt med hjemmeverksted av kort. Kort og godt....

Siden den gang har beholdningen steget ytterligere. Ja, beholdning og beholdning. Jeg har jo ikke beholdt kortene selv, men erfaringen og kreativiteten er bedret. Og jeg kommer stadig over nye triks og muligheter. Det har ikke blitt noe kjedeligere for å si det sånn. Jeg bare venter på neste anledning for å sette igang. Har ikke kjøpt et eneste bursdagskort siden i fjor sommer. Skulle bare ønske jeg hadde mer tid til å eksperimentere. Vurderer faktisk å begynne å scrappe, men det er litt mer tidkrevende. Føler jeg da.

Jeg får også stadig nye tips fra erfarne scrappere, og det kan være nyttig å ta med seg inn i kortverdenen. Det er mange fellesnevnere her faktisk.

God jul8 års bursdag

Babyboy Gratulerer med dagen

10 kommentarer:

janne sa...

Så utrolig fine de er Mona! Ser moro ut og lage sånne kort men tror ikke jeg er så kreativ. Fantasien min stopper gjerne fort opp.

Mona sa...

Har du først kommet igang så strømmer idèene på. Helt sant. Og når det er så mye fint å få kjøpt, så gir kortet seg selv lissom...

Lise M. Grandahl sa...

Artig hobby da! Men man må liksom ha litt tid og overskudd til å sette seg ned med sånt, vil jeg tro.

Mona sa...

Ja, tja, nja... Noen kort blir til på under halvtimen, mens andre blir ruget på i flere dager. Hvis jeg vil ha noe litt spesielt, så kommer teppet litt noen ganger.
Prøv. Start i det små. Det gjorde jeg.... Med merkelapper til julegavene...

Anonym sa...

Det er jo så koselig med hjemmelage kort, da blir det med det samme inmari personlig!!! Jeg lager også kort selv, men får som regel Ina til og tegne en tegning, så klipper og limer jeg litt osv. Så det er ikke på langt nær så fint som du gjør det! De korta er jo kjempe fine altså!

Mona sa...

Ros mottas med takk. Uvanlig kost for ei (kl)høne som meg... Hehe...

Mona sa...

Ordet ble jo delt. Skulle vært
(kl)høne...

janne sa...

hehe... satt lenge og funderte på hva kl betydde før jeg leste neste melding... treg i nøtta jeg se..

Mona sa...

Japp. Det er jammen snickers og twist... Hehehe... Nei, mener sikkert og visst... Tok du den da??? Bedre å være treg i nøtta, enn tett i nøtta...

janne sa...

Akuratt nå er jeg bokstavlig talt potte tett i nøtta....