mandag 9. april 2007

Ventetiden er slutt

Endelig er ventetiden slutt. Dette har vi venta lenge på. 8.april 2007 kl 20.28 ble en ny verdensborger født. Vi ble tante og onkel for 3. gang til en liten gutt på 3175 g og 50 cm lang. Midt i det værste snøværet ville ikke den lille vente lenger. Tiden frem til 28.april ville han ikke være med på rett og slett.

Denne lille poden ville nemlig ha med seg serieåpningen i Tippeligaen. Og som nyfødt baby har vi selvsagt sørget for tåteflaske og smokk med FFK på. Det fikk han til jul. For fotball skal han flaskes opp med, som den ekte fredrikstadborger han er. Det må vi sørge for.

Allerede 2 timer etter fødsel var jeg på plass for å besøke. Men far hadde forsikret meg om at det var greit. Ellers hadde jeg fint klart å vente til dagen etter. Men det verket i en mormor som bare måtte, så da hang jeg meg med der.

Og hælle gullet, for et vakkert barn. Gyllen i huden og mørk i håret lå han der med de søteste ynke-lyder du kan tenke deg. Nesten så jeg skulle ønske det var meg som var nybakt mamma. Merker morsfølelsen våkner opp igjen. Ikke at den følelsen mangler i det daglige, men tanken på en liten baby virker ille koselig. Det er noe rart med babyer.

Velkommen til verden, lille venn. Gleder oss til å se deg vokse opp, gå dine første skritt, si ditt første ord og få din første tann.

Klemmer fra onkel, tante og to stolte søskenbarn.

8 kommentarer:

David sa...

Nå skal jeg jammen være førstemann.

GRATULERER:)

Ja, hva skulle man gjort med tåteflaske og smokk uten FFK logo?:) Dette er jo en selvfølge når man bor i Fredrikstad.

janne sa...

Gratulerer Mona!

Så koselig å få en "småttis" til i familien. Det er ikke for sent for deg ennå vet du...

Lise M. Grandahl sa...

Dette var en ille koselig blogg! :) Gratulerer så mye med nyfødt nevø. Er det Pål som har blitt pappa?

Therese sa...

Gratulerer så mye, Mona:-) Denne bloggen fikk meg til å gjennomgå på nytt følelser som for meg er kun 4 måneder gamle..helt deilig, alså!! Håper dere får kosa dere masse med nurket!! ...og for ikke å glemme; HEIA FFK;-)

Mona sa...

Takk for det alle sammen. Koselig.

Pål ja. Og det var IKKE noe for sent. Han blir jo 38 om 14 dager.

Toget mitt har gått, Janne. Orker ikke ennå en periode med bleieskift. Men ellers er det ille koselig ja...

Heia heia FFK.

Kommer fra sykehuset nå. Fikk sett han våken. Men ellers så sover han mye...

janne sa...

Hm..heia FFK ja... Gikk dårlig i dag men kommer sterkere tilbake håper jeg...

Må nok si meg ferdig med svangerskap jeg også nå. Synes det er et under at JEG har 2 barn egentlig. Mange som sikkert ikke så for seg det... ikke jeg engang...Men man blir vel voksen og tørr bak øra..

Mona sa...

Jeg skulle ikke gifte meg eller ha barn. Jeg sa det da jeg var liten. Mins du også har nevnt noe om det, Janne. Men vi har vanskelig for å holde ord... Hehe...;-)

Mona sa...

I dag ble navnet avslørt. Patrick Andrè. Et godt valg synes jeg...