søndag 6. mai 2007

JIIIIIIHAAAAAA

Jiiiihaaaa.... Nå kunne vi ikke dy oss lengre. Nå har alle i min nære omgangskrets skaffet seg TV2 Sport. Og i og med at dagens kamp mot Tromsø hverken går på Zebra eller TV2, kunne vi ikke gå glipp av kampen i dag. Det hadde i tilfellet vært årets første glipp. Så derfor tok vi en kjapp telefon til Canal Digital og bestilte den kanalen.

Så om en times tid benker vi oss foran TV'n på fotball-rommet i annen etg, og da skal kampen nytes uten forstyrrelser av unger. Og de får se barne-tv uten forstyrrelser fra oss voksne. Så blir vi fornøyde alle sammen...

Jiiiiihaaaaa...................
Røde og hvite er de beste..... Nok en gang....

11 kommentarer:

Lise sa...

Fornuftig, Mona! :) Her benker vi oss til om noen få minutter, vi også! Med besøk av svigers - og kaffe, is og nystekt eplepai på bordet!

....Heia, heia Fredriksta'a! :)

Mona sa...

Send over litt pai her a... Fikk ille lyst på... Tvi tvi...

janne sa...

Bare vi som ikke fikk til den hersens dekoderen...

Tvi tvi må man jaggu si nå ja... 4-1 er jo ikke noe å hoppe i taket for.

Mamma og pappa sitter på stadion og ser kampen der. Over 600 personer og ser kampen der. Snakk om patrioisme!

Mona sa...

Var ikke akkurat det men... Syns keeper må ta et par mål på sin kappe.

Trude sa...

Synd med FFK idag, de var jo gli skulle en tru etter de to siste hjemmekampene ihvertfall... Bedre lykke neste gang sier jeg :-)

Mona sa...

Er du like gira på fotball som oss andre, Trude?

Mona sa...

Janne: fortell om hvordan R og R hadde det på stadion. Litt spent på det se. Nevnte det for Jon, men han var ikke gira på det.

Trude sa...

Kanskje ikke like gira, men prøver å få med meg hva FFK driver med. Var på stadion åpningskampen og FY F så moro det var! Blir garantert fler kamper...

Lise sa...

Huff, synd med FFK i dag,ja. Dette var en skikkelig nedtur, men sånn er det nå i fotball. Noen ganger så sitter det liksom ikke, samme hvor mye man vil og prøver.

Mona sa...

Må regne med et tap i ny og ne, men regnet ikke med å bli spist opp av sultne nordlendinger... (Sorry, Janne...)

janne sa...

He he... Var en som var fornøyd i huset her i allefall.

Mamma og pappa sa det var helt rått å være på stadion. Masse folk, liv og røre. Tok helt av når FFK scoret. Skal dit flere ganger, men må møte opp tidlig sa ho.