lørdag 26. mai 2007

Puh....

FFK-VIF 1-0 Denne seieren satt langt inne. Endelig kunne vi juble for 3 poeng igjen. Føles som om det er lenge siden. En meget severdig kamp. Leste på diverse nettsteder at vi ranet VIF, men syns denne kampen vippet i begge retninger.

En flott scoring av Gardar Johansson, som også ble matchvinner. Denne spilleren vil garantert score flere mål for FFK i Tippeligaen, hvis han bare får sjansen. Jeg visste det ville være et sjakktrekk å sette inn Gardar. Han kan bli en svært verdifull spiller for FFK etterhvert. Lukter vi på en uslepen diamant???????

Det var svært nervepirrende minutter på slutten av 2. omgang. Vi satt her, klamme i henda og rev oss i håret. Heldigvis hadde dommeren kun lagt til 2 minutter. Bra for dommeren, for han overså årets klareste hands. En hands som kunne resultert i at kampen ble punktert, og vi hadde sluppet de siste minuttene. Men det er vel derfor vi ser på kamper. For å føle på temperaturen og nerven.

Røde og hvite er de beste......
Heia heia Fredrikstad......

Og skål for Norges beste gressteppe.....

8 kommentarer:

Therese sa...

yohoooo:) Guttane dro i land denne seier'n...la oss si at Shaban dro det tyngste lasset;) Herlig å slå VIF..

Mona sa...

Shaaban var virkelig god i dag. I det umulige hjørnet. Men vif spilte han inn i kampen, og takk for det. Rami er en fin figur i FFK. Selvom han roter ille innimellom. Fin kamp...

Lise sa...

Skjønner at VIF rev seg i håret til tider, for Rami var jo umulig å lure i dag! Herlig!!! :)

janne sa...

Var helt herlig å slå VIF. Moro å kunne gå på byen etterpå med seiersfølelsen.

David sa...

Jeg er enig i at vi hadde ranet VIF for 3 poeng, hvis det kun hadde vært snakk om 1. omgang. Da spilte vi ikke bra fotball, det var kun takket være Shaaban, at ikke VIF ledet 0-4.

Men vi kom bra med på notene i 2.omgang. Mange flere sjanser og brukbare angrep.

Og Gardar viste seg tillitten verdig. Et vakkert innspill fra Tarik, som Gardar på meget lekkert sett demper ned og setter til side for Arason. Fantastisk følelse når den gikk i mål.

En ting er at dommeren(les kua) overså handsen, men at ingen av linjedommerene heller så det.....Skeptisk:)

Jeg synger med.......

Røde og hvite er de beste........
Heia heia Fredrikstaad......

Ta en titt på gressmatta i Kristiansand. Den er fantastisk dårlig. Lagt på samme tid som vår gressmatte. Ikke et eneste sår å se.

Mona sa...

Det var stort i går. Og Janne tar'n helt ut som vanlig. Way to go...

Helt utrolig. Alle nettsteder legger så stor vekt på at VIF tapte. Men det var faktisk vi som vant!!!!!!!!!!!!! Og det er vi som fortjener ros. VIF spilte bra, men skal ikke kimse av at vi spilte en fin 2.omgang. Oslopressen = bånn i bøtters...

Therese sa...

Men jeg synes ALLTID det er sånn når vi vinner..i alle fall de gangene jeg følger med.."FFK hadde virkelig flaks", "det andre laget hadde fortjent en seier"..."utrolig at FFK klarte å dra i land..", "lite bra spill av FFK til tross for seier.."..Det er liksom INGEN som unner FFK no'n skikkelige GO'ORD og "Den seier'n FORTJENTE FFK etter å ha jobba og slitt som helter...pluss en vegg som siste-skanse..." Har tilgode et ukritisk "Gratulerer med seier'n"..Men vi klarer oss uten, ikke sant;)

Mona sa...

Vi får nøye oss med f-bs analyser av kampen. Den er i alle fall retta mot oss... (Skulle bare mangle) Lurer på hva dem sier på tv2 i morgen, når hele runden er ferdigspilt.