fredag 25. mai 2007

Elsker...Her er en LOST verson av Espen Lind og Sissel Kyrkjebøs duett "Where the lost ones go". Jeg simpelthen elsker denne sangen. Så er ikke Espen Lind så aller verst heller da... Og Sissel, den dama KAN synge. Men er ikke ihugga fan da...

11 kommentarer:

Lise sa...

Nyyydelig sang! Og enig i alt du skriver her :)

Men kommer ikke utenom dette spørsmålet, jenter: Jack eller James (Sawyer)?

Mona sa...

James...;-)

janne sa...

Fin sang ja men jeg er tydligvis ikke mer på mer.... Hvem er Jack og James? Sett noe sånn som en halv episode av Lost tenker jeg.

Og Mona, kan styre meg for Espen Lind. Blææh... liker`n ikke i det hele tatt.

Therese sa...

slår meg sammen m deg, Janne...Who's Jack??..eller James, for den saks skyld...Føler det har noe m Lost å gjøre??:)

Espen Lind er ok, og denne duetten m Sissel er nydelig for øret:)Men som Mona så er jeg ikke INNBARKA Sissel-fan, men hun slår virkelig til innimellom...hikk... Åhhh, så lei av den hikkinga, asså..

Noen som har fått med seg den nye serien på tv2 kl.22.30 på onsdager?? Kan like den veldig godt:)...det er vel ikke LOST-TID, da, eller??

Mona sa...

Har ikke sett LOST på flere måneder, men Sawyer har jeg fått med meg. Hehe...

Så ikke den serien, Therese, men jeg hørte om den...

Lise sa...

Lost har jeg sett på fra episode 1 - selv om jeg nesten angrer det av og til Det draaaar jo sååå ille ut! Ja, ja, men aldri så gæærn't at det er godt for noe :) James her også, Mona!!! ;)

Og den nye serien du nevner, Therese, hadde vi stoore planer om å se, men så glemte vi'n a gett!

Kristin sa...

Så den nye serien, virket bra! Har ikke sett Lost i det hele tatt. Men må innrømme at jeg liker både Espen Lind og Sissel....

Mona sa...

Gutteaktig sjarm... Der har du mr. Lind.

Therese sa...

Lise, du MÅ jo bare få med deg den serien..har en sånn positiv følelse om at den blir bra..Når første episode gir mer-smak, da er det som regel gjort:) Sjekk episode nr.en på nettet, så har du ikke gått glipp av noe..eller så kan jeg gjerne komme med et lite resymee;)

Trude sa...

Denne sangen er rett å slett nydelig! Må innrømme at jeg er skikkelig lost-fan, men har ikke tid til å vente. Lastet ned de to siste episoden for denne sesongen igår, og det blir bare merkeligere og merkeligere. Produsentene har dratt det litt langt nå syns jeg.., men siden jeg har fulgt med må jeg jo få med meg slutten også.
OG helt klart James, Mona!!

Mona sa...

Jack er utstemt...