fredag 8. juni 2007

Vannkopper ll

Etter første omgang, kommer som regel annen omgang. Nøyaktig 18 dager etter, fulgte Sara opp med sin verson av vannkopper.

Det startet med en på ryggen som ho hadde et par dager, før resten poppet ut. Nå matcher ho storesøster i antall kopper. Og med litt rosa farge i huden og hvite hvitvask-prikker, ser ho ut som danskepølse.

Men som dem sier, så er det ikke så ille at det ikke er godt for noe. Vi slipper å ha syke barn i ferien. Og så slipper vi å se vannkopper ever again. Håper dem ikke er unntaket av regelen da...

6 kommentarer:

ida sa...

Har også en med vannkopper nå! Passa jo bra siden vi drar til Gøteborg i dag... Men ho er ikke særlig syk. Da får vel Amanda det om en stund da!

Mona sa...

Ho gjør nok det. Dem har ikke vært særlig syke her heller. Heldigvis.
Men kos dere fordet. Ho er i trygge hender.

Kristin sa...

Hei, glad Maja er ferdig med det! Vi har vært og vaksinert oss i dag, før turen til Bulgaria. Mot hepatitt A + at jeg måtte ta 6. klassesprøyta i tillegg! Litt lenge siden sist..... greit å få gjort så er man immun en stund!

Mona sa...

Såpass ja. Trodde ikke man måtte det for å dra dit.

janne sa...

Like greit å bli ferdig med vannkopper...

Vaksine for å dra til Bulgaria??? Tok ikke jeg når jeg dro dit.

Kristin sa...

Vet det, spurte jeg også. Men de anbefalte det nå. Så da var det like greit å få det gjort, så er man immun i 20 - 30 år fremover!