tirsdag 5. juni 2007

Julegaven

Ren nytelseNå var det på høy tid å få brukt julegaven fra jobben. Alle vi fast ansatte fikk et gavekort på hudpleie med massasje. Og siden det måtte benyttes innen 6 måneder, fant jeg ut at det passet i dag.

Forferdelig uvant å dra til byen uten sminke. Godt var det at sola var i ferd med å trenge gjennom skylaget. Hva skulle jeg gjort uten mørke solbriller?

Leste i en brosjyre mens jeg ventet, at timen skulle vare i ca 85 minutter. Ahhh, tenkte jeg. Over en time med velvære og pleie. Hvor ofte unner vi oss det?

Hun startet med vask, napping og peeling, før jeg ble dampet i antall minutter. Utrolig varmt, og utrolig ubehagelig å puste inn varm damp. Det var vel det eneste som var ubehagelig. Så fortsatte hun med urenheter, før jeg ble massert. Det var vel det beste av alt. Deretter fikk jeg en maske. Merket jeg ble veldig avslappet etter massasjen. Jeg var i et grenseland mellom å være våken og å sove. Og med beroligende musikk i bakgrunnen, var jeg egentlig klar for å sove litt. Men da gjensto det bare en siste smøring, så var jeg klar.

Klar og klar. Jeg måtte fortsatt møte verden usminket, men brillene kom fort på. Kan jo ikke vise meg sånn. Hvit som et laken og blank som en nysmurt barnerompe. Men deilig, ja det var det...


14 kommentarer:

Laila sa...

Ja.Hvor har jeg gjort av den julegaven, tro....

David sa...

Så det var deg jeg så i by'n, Mona.... Trodde nemmelig at jeg så et spøkelse som hadde glemt å sminke seg. hahahahahahahaha

janne sa...

Så fine julegaver dere får.... Vi får sitteunderlag og sekk vi...

Ida sa...

Ønsker meg alltid gavekort til jul og bursdager. Det er deilig å unne seg litt innimellom. Ellers så skal vi på "kjærlighetstur" til Gøteborg i helga. 2 netter på hotell, UTEN barn, og skal se Mamma mia på lørdag! Skal dra med Annka, Gunn og ektemenn. Et deilig avbrekk i hverdagslivet!

Mona sa...

Dette er tredje gangen vi får hudpleie. Men gavene har ikke alltid vært så fine.

Men jeg må si jeg føler meg bedre i dag. Ble så ille seig av massasjeoljen.

Kos dere i Gøteborg, Ida. Kanskje dere treffer Christin og Roar...

Ida sa...

Takk for det. Har hørt om flere fredrikstadfolk som skal dit denne helga. Blir en tur på Liseberg, lenge siden jeg har vært der uten barn! Men nå har jeg blitt så forferdelig pysete...

Mona sa...

Dem skal ikke på mamma mia da. Bare kosetur til Liseberg og shopping.

Bare hopp i det, ikke noe å være pysete for. De fleste overlever... Hehe... Du får hilse Annka.

Mulig vi tar en tur dit i ferien. Men skal først og fremst til DK. Elsker DK.

Ida sa...

Skal også til Danmark i ferien. Beste ferielandet om sommeren (faktisk ellers også!)Leid hytte ved Ebeltoft. Så det blir Legoland og Fårup. Alt på barnas premisser...

Trude sa...

Deilig og unne seg slike dager, og når man i tillegg får det gratis, da ser ikke jeg no problemer med det ihvertfall....

Kos deg i gøteborg Ida, hørtes deilig ut!!
De "fleste" overlever?? Dramatisk og lite beroligende MONA:-),

Lise sa...

Det hørtes digg ut, Mona! Har tilgode å unne meg noe sånt.
Men tror jeg ville hatt store problemer med å gå utendørs uten sminke, ja! hehe

Mona sa...

Men jeg treffer ikke kjentfolk i byn ellers, så hvorfor skulle jeg det akkruat den dagen jeg går uten...? Men det hadde vel vært typisk, ikke sant?

Når skal dere til DK, Ida? Vi skal i uke 30-31 ca. Har ikke bestilt, men skal bo noen dager i sommerhuset til Marianne og Pål.

Mona sa...

Janne: dere får vel ikke ryggsekk og sitteunderlag hvert år vel???

Ida sa...

Vi drar 28.juli. Skal sammen med Annka og familien. Blir kanskje en tur til Kr.sand før det. Der er det koselig, både for stor og liten!

janne sa...

Vi skal til Ebeltoft 14-21 juli. Leid hytte en uke. Skal bli deilig.

Neida ikke samme gave vært år. Men vet ikke om termos og sneskuffe er noe bedre....