søndag 2. september 2007

Eplekake


Mmmmm.... Hva gjør man ikke på søndags for/ettermiddag etter en tur på byen kvelden i forveien? Jo, da skraper jeg sammen det jeg har at "utgått dato" egg og snekrer sammen en aldri så liten eplekake. Eplene "slanget" Seline i hagen til naboen i går. "Slanget" fordi det var lovlig. Men dem sier at epler smaker best ulovlig slanget, men det gjenstår å se. Etter duften i dømme, blir den vellykket igjen. Ikke for å skryte, men den er verdens beste (kremt...).

Ikke at formen er dårlig i dag, snarere tvert i mot. Men lyster alltid på noe. Som regel noe salt, men eplekake er ikke å forakte heller. Men heldigvis er vi bedt på hjemmelaget ertesuppe hos mamma og pappa. Og da smaker eplekake fortreffelig etterpå.

Eneste som mangler på en søndag er at det er FFK-kamp. Da hadde den vært perfekt, for været smiler til oss i dag. Det er jo det perfekte kampvær. Og dessverre jobber jeg under morgendagens kamp på Nadderud. Men er ikke kamp gyldig fravær???

4 kommentarer:

Trude sa...

Det hørtes utrolig godt ut. Varm Eplekake med is til er noe av det beste som er....
Og er man ekte patriot, syns jeg kamp burde være gyldig fravær!!!??Men våre arbeidsgivere syns nok ikke det...Du må nok høre på radion, Mona!!

Lise sa...

Hørtes digg ut, Mona! David har mast om eplepai i lange tider, og i kveld skal vi nyte nettopp det! Den også er ille god - den beste eplepaien ever ;). Sammen med is, selvsagt! Det hører med sammen med varm eplepai. Nam-nam!

Mona sa...

Jøss... Var du ute i går også??? Hehe... Smakte godt med eplekake og ertesuppe. Men håper å være fin i påsan i morgen... Hehe...

Lise sa...

Fikk uventet besøk vi da, så den paien ble det liksom ikke tid til å lage. Tror vi drøyer'n til neste helg.

Og nei, var ikke ute i går, hehe ;). Eplepai smaker når som helst, hvor som helst - uten noen som helst grunn til det! ;)