fredag 15. februar 2008

Helt dilla...

Jeg har fått helt dilla. Kan ikke klare meg uten. Det går ikke en dag uten. I morgen må jeg ut og kjøpe flere. De er saftige, frodige og syrlige. Jeg får vann i munn bare ved tanken.

Jeg har spist flere i år enn jeg har gjort de siste 15 årene. Noen ganger må man bare ha noe. Lyster ille på noe. Denne gangen var det ikke godteri, men appelsiner. Gurimalla... Jeg har nesten blitt avhengig. Godt at det var noe sunt da...

9 kommentarer:

Lise sa...

Hehe - løp og kjøp! ;)

Jeg hadde helt appelsindilla da jeg gikk gravid med Thomas, husker jeg - og det var ved denne årstida. Er appelsinene spesielt gode i februar eller er det noe annet som "feiler" deg? Hehe! ;)

Mona sa...

Jo, det feiler meg noe. Jeg er blitt sævsa igjen. Og da satser jeg på at appelsinene holder den under kontroll. C-vitaminer anbefales vel...?

Janne sa...

Kjøper nesten aldri appelsiner. Ender alltid opp med bomkjøp. Tørre og seige så det har jeg gitt opp. Men enig i at de er helt nydelig når de er perfekte.

Snakk om sausa.. Mathias har hanglet i 3 uker. Visste seg at han har lunge og ørebetennelse. Stakkars lille....

Mona sa...

Lurer på om jeg kan assosiere meg med en appelsin (les: appelsinhud).

Stakkars liten, Janne. Ille at ungene ikke blir friske...

Janne sa...

Siste nye! Appelsinhud er inn. He he...

Anonym sa...

Jeg spiser appelsiner på jobb jeg, har en frøken som ikke tåler det sitrusfrukter. Så jeg tror jeg holder matbudsjettet på jobb oppe ved å spise mange appelsiner når jeg er der;)

Og lurer på om det er noe som "går" jeg Mona, i løpet av des, jan og feb har jeg har vært mer syk enn jeg har vært siden jeg ble gravid med Ina.... sprøtt...

Mona sa...

Sier du det, Janne?? Jaja... Da finnes det håp... Hehe...

Det slipper lissom ikke helt taket, Anki. Godt å se at det er flere som sliter. Men jeg fikk et tips som jeg skal følge opp. Rød solhatt. Har prøvd det før, og det var rene mirakelet for meg. Det styrker immunforsvaret. Jeg skal løpe og kjøpe og prøve å forebygge. Mulig det er psykisk, men det funker...

Vidar sa...

Appelsiner er godt, men mye dårlige appelsiner. Dumt spørsmål men....kjøper du dem på rema?
Solhatt har jeg brukt i 15 år, funker veldig bra...har ikke vært skikkelig forkjølet så lenge jeg kan huske. Stopper som regel med litt sår hals:))) Begynte å hangle på Gol forrige uke og det var krise da ingen Solhatt var å oppdrive. resultatet = forkjølet:))) Lykke *host* til;)

Mona sa...

Ja, kjøper dem på Rema, men jeg plukker de nyeste fra lageret. Litt fordeler må man vel ha. Så pleier vi å dele opp så jeg får smakt først...

Løper og kjøper solhatt i morgen...