lørdag 9. februar 2008

Morsdag

Til alle sexy, snille og pene mødre der ute.

Gratulerer med morsdagen. Håper alle får som fortjent. Litt oppmerksomhet fra mann og barn, gjerne en rose eller litt sjokolade. Eller er han virkelig en morgenfugl og ordner frokost på sengen? Eller å komme til ferdig dekket bord på kjøkkenet med varme rundstykker og kakao med krem. Det er vel så koselig. Så kan alle sitte sammen og nyte at mor får den oppmerksomheten hun fortjener.

Jeg er tilhenger av gode norske tradisjoner. Og fra jeg var liten husker jeg alle de tegningene jeg lagde til mamma på morsdag. Det var litt stas med morsdag. Nesten litt som julaften. Og tradisjonen er vel tatt vare på.

Nå er jeg selv i den rollen hvor jentene lager tegninger til meg. Det er stor stas å vekke en trøtt mor på senga en søndags morgen i februar. Og husbonden er flink til å yte litt ekstrasørvis i form av noe på ønskelista. Ja, jeg liker å få gaver, men jeg er ikke kravstor.

Med julaften, morsdag og bursdag slag i slag, er det lett å føle seg bortskjemt. Men så kan jeg yte tilbake resten av året. Og det er faktisk like morsomt å få som å gi bort.

Kos dere. Håper det vanker kake også...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, sånn har jeg aldri tenkt på det før. Jeg er sånn som boikotter slike dager som mors, fars, valentine, halloween osv... Men må inndrømme at blomstene og det hjemmelagde kortet gjorde godt på en søndagsmarra!

Lise sa...

Mors- og farsdager synes jeg er verdt å ta vare på. Mor og far fortjener å bli gjort litt stas på. Drar innom min mor med en blomst i dag - noen tegning blir det nok ikke lenger, hehe ;).

Også har jeg jo selv morsdag i dag ;) - og det eneste jeg ønsker meg da, er å få sove uforstyrret så lenge jeg vil :). Ønsker ikke noe kake, men tar meg en gåtur i skauen i stedet, hehe.

God morsdag alle mødre der ute!

Janne sa...

Ble et par tegninger her i huset og ja. Sove lenge fikk jeg gjøre også og stå opp til ferdig frokost. Nyyydelig!

Mona sa...

Jeg fikk en lampe jeg hadde ønsket meg. Og en tegning da. Måtte jo det... Hehe...

Kake fikk jeg ikke hjemme, men en liten tur til mamma ble til både pizza og 3(!) kakestykker... Jeg elsker kake...