tirsdag 18. mars 2008

20 års jubileum!!!

I disse dager feirer vi et jubileum på jobben min. Butikken har nemlig 20 års jubileum. Den er byens eldste REMA-butikk. Det som er rart å tenke på er at jeg er inne i mitt 12. år som arbeidende der. Jeg har hatt utallige medarbeidere. Noen har blitt venner for livet, mens andre bare har blitt bekjente.

I våres tok en ny sjef over kontorstolen. En overgang som har løpt knirkefritt. Jeg har blitt kjent med både nye og gamle kunder. Mange som jeg har en fin tone med, nesten for fin noen ganger (hehe...). Men det er bare koselig.

20 års jubiléet skal markeres i mai. Da blir det kake og festivitas. Forøvrig fyller også REMA 1000, Region Østre Østland 20 år. Dette skal markeres på Tusenfryd den 31. mai. Da møtes 1200 (!) "kollegaer" til fest og moro. Æ glær mæ...

3 kommentarer:

Anki sa...

Grattis med jubileet. Jeg må forøvrig legge til at jeg nå nylig har oppdaget Rema1000. Jeg har i grunn ikke likt de butikkene, men nå handler jeg fast på rematunejordet hver fredag! Det har jo blitt så fint etter at dere har lagt om butikkene deres. Så er det jo billigere!!!

Mona sa...

Så fint... Det var på tide, Anki. Rema har jo alltid vært billigst. Den nye profilen har gitt butikkene et løft, enig i det. Vi har mange nye kunder og salgsøkning hver uke.

Lise sa...

Litt stas med jubileum da, i hvert fall når det blir markert! :) Tenk at du har jobbet der så lenge alt. Like lenge som jeg har vært i optikkbransjen det. Men nå forlater jeg jo den da....

Men Rema er bra butikk - selv om jeg må innrømme at jeg bruker Kiwi'n litt mer....