torsdag 27. mars 2008

Det kilær i magen...


Nå er det like før det braker løs. Årets Tippeliga sparkes igang på lørdag. En hel evighet av en vinter er snart omme og gresset grønnæs i vårt langstrakte land. Det gir en god og spennende følelse. En kan ta og føle på stemningen, forventningene, forhåpningene og gleden.

Årets sesong spås å bli den jevneste til nå, og det kan fort vise seg å være rett. Med millionbeløp i spillerinvesteringer legges lista svært høyt. Kanskje for høyt for enkelte... Ikke alltid det slår positivt ut. Men en må prøve og feile for å lære.

For FFK sin del ser det svært lyst ut. Årets spillerstall er den sterkeste (på papiret) siden Tippeligadebuten i 2004. Forsterkningene i Wehrman, Gashi og Tegström i sommer var ment som grunnstenene for denne sesongen. Klart; vi har mistet Shaaban og Bjørkøy, men ikke nevneverdig svekket av den grunn. Muligens på keeperplassen, men unggutta må jo få sjansen før eller siden. Nyinnkjøpte Pereira og Barsom virker som tilvekster som kaprer en plass i første 11er'n. Men jeg sår litt tvil i om Ophaug virkelig ER bedre enn Czwartek. Følg med og finn ut...

FFK seriedebuterer i Bergen. Å møte Brann i første runde kan nok være gunstig for FFK. Brann, med 17000 forventningsfulle tilskuere i ryggen bør føle presset på kroppen. Det er de som må bevise hva gullet i fjor sto for, for det blir neppe noen gjentakelse av dette i år.

Så måtte årets sesong gi oss det meste. Mål, jubel, glede, håp, sinne og forhåpentligvis lite sorg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

GLEDER MEG! I morgen sitter jeg benket forran tv skjermen. Vet ikke hvordan det blir med oppmøte på stadion for min del, men skal nok stikke innom i ny og ne. Jente treff der kanskje?

Janne

Mona sa...

Det er jeg VELDIG klar for, Janne. Vi kan jo stå i Plankehaugen. Jeg kan kjøpe billett for deg på Jon sitt mdlskap. Hadde vært fint om det var en sommerkamp, så kunne vi tatt en tynn en før kampen.

Vi har kjøpt billetter til kampene mot Molde og Ålesund, samt at Jon har kjøpt til HamKam også.

Gleder meg som en unge...

David sa...

Dette blir en super sesong, hvor laget skal kjempe med nebb og klør. Mange nye og gode spillere har meldt sin ankomst, og det har styrket laget stort. Davy Wathne tror FFK er en outsider til topp 3. Men kokmer vi topp 7 eller bedre så er jeg superfornøyd. Vinner vi halvparten av bortekampene, så ender vi topp 3:-)

Frank sa...

Du er i gang med sesongen ser jeg Mona :-) Det er bra. Det kribler litt i magen i dag ja. I morgen setter jeg meg på toget og drar inn til Oslo, og Tornekrattet avd. Øst sin nye stampub Tempes :)Og ser kampen der. Skal finne frem flagg og caps i dag, og stryke og stelle litt med det :-) Jeg glemte genseren min i Molde, skulle ta den med etter påskeferien. Og vi blir nok en liten delegasjon som tropper opp på "Værste" neste søndag også. Lykke til i Bergen

Mona sa...

Enig med David. Denne sesongen er full av forventning.

For å være litt patriotisk med Frank, ønsker jeg at Molde spiller uavgjort med alle lag som blir spådd over FFK på tabellen. Da er jeg vel litt snill også??

I morgen blir FFK flagget hengt ut presis kl 15, som en del av tradisjonen og ritualet. Trøya og skjerfet kommer på en time før kampstart. Jeg kan nesten ikke vente...

Anonym sa...

Det er ikke lett og kommentere dette for egentlig vil jeg ønske lykke til, men vil jo at dere taper i kveld;)hehe... Men det skal bli stas med tippeliga igjen, selvom jeg ikke har det lidenskapelige forholdet som du har, jeg er bare "normalt" interessert, lidenskapen spares til skiskyting;) Artig er det lell og ikke minst underholdende