lørdag 22. mars 2008

Du bare må...

Du sitter hjemme foran tv'en og ser en trailer for en kommende tv-serie. Så plutselig legger du merke til musikken som skal fremme serien og tenker: hvem synger der og hva heter sangen? Du blir helt revet med av musikken. Du blir nummeret inntil desperat etter å finne ut mer. Da leter jeg frem min "beste venn"; YouTube og søker.

Denne gangen var det introen til den nye sesongen av Anna Pihl som fenget meg. Et refreng som fikk nakkehårene til å reise seg. Jeg lette og fant.

Her er "In the end" med Niels Brinck & Maria Marcus. Lytt til dette refrenget. Ahhh...

8 kommentarer:

David sa...

Jeg gleder meg til Anna Phil. En av mine favoritt serier. dansken har skikkelig peiling på politi-serier.

David sa...

PS: Jan Tore Ophaug er klar for FFK. sjekk min blogg:-)

Lise sa...

Bra sang, dette, Mona! Hva Anna Phil angår, har jeg ikke fått med meg en eneste episode i noen av sesongene. Merkelig nok, jeg som digger danske serier.

Mona sa...

Ser ikke serien jeg heller, men digger musikken. Har altfor mye å følge med på fra før av og da må jeg luke ut premierer før det blir for mye. Jeg har jo et liv å... Eller??? Hehe...

Janne sa...

Tja.....

Lise sa...

Hehe, du har litt annen musikksmak enn oss, du, Janne - og det er jo helt ok det ;). Eller var det "tja" til Anna Phil? ;)

Anonym sa...

Anna Phil har jeg aldri sett så kan ikke uttale meg om den serien. Og ja, jeg har vel litt "rar" musikksmak....

Mona sa...

Litt rart det der, Janne, ang musikksmaken din. Før likte vi alltid det samme. Du husker vel 90-talls bølgen?? Men Cato har vel påvirket deg litt der, uten å legge all skyld på han... Hehe... Men smaken er som baken og bra er det.