lørdag 1. mars 2008

Tenke, tenke, tenke...

Da satt jeg i tenkeboksen igjen. Og det har jeg gjort siden... jeg vet ikke når. Jeg har ille lyst til å spare til lengre hår. Føler egentlig at jeg er et lite stykke på vei. Har ikke klippet meg siden siste uka i november, og med mitt grovillige hår burde jeg egentlig være motivert for å spare. Men...

Det er et stort men... Denne "mellomperioden" er helt elendig. Det er for langt til å kalles kort, og det er for kort til å kalles langt. Ergo håret er helt fasongløst. Og da må jeg ty til spenner i alle varianter. Ikke akkurat sprekt på ei aldrende dame på snart 33.

Det sies at forandring fryder. Da er det veldig greit å ty til striper. Det blir litt forandring iallefall. Men er jeg ikke lei disse stripene nå? Jo, egentlig. Men hvis jeg gidder å holde ut sparingen, har jeg lyst til å bli forandret helt. Med ny farge og ny fasong. Blir lissom litt mere snert i det.

Drømmer om glanset hår med spenst, noen spretne lokker og midtskill. Akkurat sånn du ser på reklamen. Kan ikke huske sist jeg hadde langt hår. Mulig det var på førsten av 90-tallet. Egentlig trenger det ikke være så ille langt, men det er lov å drømme. Holder lenge med skulderlengde, kan godt være oppklippet også. Bare jeg har valgmuligheter, oppsatt eller ned.

Dem sier at kortvokste damer passer best til kort, rufset hår. Jeg kan for så vidt være enig i det i mitt tilfelle, men det var det med forandringen igjen da. Men det er utrolig hvor fort håret vokser borte i Amerika. Bare se på Britney. Barberte seg for et drøyt år siden og nå er det langt ned på ryggen. Ja, ja... Jeg skjønner jo at hår kan kjøpes for penger. Og det er ikke akkurat billig å gå til frisøren heller. Derfor har jeg spart mange tusenlapper på å ha hjemmesnekra hår. Bare håper det ikke synes så ille... Hehe...

4 kommentarer:

Lise sa...

Har aldri slått meg at "frisøren" din ikke kunne jobben sin, og det er jo et kompliment til deg :).

Å spare er jo et herk uten like. At du har holdt ut til nå, er jo et godt tegn da. Selv klippet jeg av meg litt hår før jul og angrer ikke på det. Deilig med litt forandring. Blir jo så lei av å se det samme i speilet hver dag! ;) Godt for alt som kan forandres på, synes jeg, hehe.

Lykke til m valget ;).

Kristin sa...

Går og lurer på forandring jeg også. Men nå har håret mitt blitt ganske langt, og da er det enda vanskeligere å klippe det! Får se hvor lenge jeg klarer å la være, har jo en søster som en en flink frisør, og da er det enkelt å bråbestemme seg og gjøre noe med en gang!Ellers er jeg enig med deg Mona,- det koster jo en formue!Farging og striping gjør jeg også selv...men tør ikke å klippe! Forresten synes jeg alltid at du er fin på håret, men det er noe med hvordan man føler seg selv da.

Anonym sa...

Jeg synes at personlighet kommer mer frem når man har kort hår, dvs ikke sånn pinkort som meg absolutt, men ikke sånn langt hår ned på ryggen stil. En sånn midt i mellom synes jeg er flott og tenker at det kunne jeg gjort selv, men jeg orker ikke å spare, så jeg holder meg til de tre fire cm med hår som jeg har.... Nå har jeg aldri sett deg live da, så jeg vet jo igrunn ikke åssen du ser ut, men du virker som en jente med tæl og mye personlighet, så da bør du jo ha en sveis som matcher(noe jeg er sikker på du har, men som jeg ikke kan uttale meg om) Uansett, lykke til med valgets kvaler:)

Mona sa...

Men håper selvom jeg har hatt litt rufsete hår, at personligheten ikke er like rufsete... Hehe...

Nei, jeg skal spare så lenge jeg får skikk på håret. Så får vi se hvor lenge det varer...

Men jeg trives best med litt sånn kort-langt...