torsdag 19. mars 2009

Vår i lufta

Å for en herlig dag vi har vært vitne til. Sola skinner og snøen smelter i rekordfart. Veiene er tørre og støvete. Fuglene kvitrer og gresset grønnes. Ungene sykler i joggesko. Herlig... DET ER VÅR I FREDRIKSTAD.

Måtte vi få flere slike dager. Snøen må bare holde seg borte. Selvom April er like om hjørnet, den uforutsigbare måneden, ønsker jeg bare sol og atter sol. Påsken pleier jo å være kjent med godvær.

Nyt solskinnsdagene.

Vårklem.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ja helt enig! Bare nyter været og humøret blir på topp i godværet.

Janne

Mona sa...

Takk for kommentar, Janne. Setter pris på det. Og jeg som trodde bloggen var død... Hehe...

Anonym sa...

hehe.. ja jeg er ikke ofte innom bloggen deres lenger. Så når jeg først var det måtte jeg jo legge igjen en melding.

Mona sa...

Håper det er noe annet enn facebook som opptar din tid iallefall... Hehe...

Anonym sa...

Mye som opptar tiden min. For øyeblikket er det mye lusesjekk.

Fikk for 14 dager siden beskjed om at det går lus på skolen til Martine, og tror du pokker ikke jeg oppdaget det på ho i går. Trodde jeg skulle få hysterisk anfall. Fullt kjør med kur og sjekk av resten av fam. Bare oppdaget det på ho men føler jo det kribler over hele meg. Men er vel bare psykisk. Bare jeg hører lus så klør det jo. Får håpe den kuren tok knekken på det og slipper unna heretter. Fy for en ufyselig ting.

Trude sa...

Fint å se oppdatering, Mona:-)Flink du!! Og helt enig, deilig med skikkelig vårvær - og det har vi jo hatt i noen dager og det er såååå deilig!

Kos deg videre, og jeg er innom og leser her nesten hver dag - gleder meg til hver serierunde med FFK:=)

Lise sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lise sa...

Hei Mona! Du er flink du som holder liv i bloggen! Og joda, jeg er innom og leser, men har ikke alltid tid og energi til å kommentere :p. Beklager den altså. Men keep up the good work!! :)

Og våren ja.. åååååå, den var virkelig etterlengtet! Selv jeg, som har så mye hengende over hodet, tar meg i å kjenne glede og go'humør når sola skinner og himmelen er blå! :) La oss håpe at våren har kommet for å bli nå!! Trenger den sårt :).

Mona sa...

Takk, jenter. Men jeg må ærlig innrømme at jeg var nær ved å slette hele bloggen her om dagen. Var kun ett tastetrykk unna... Men så tenkte jeg at jeg har lagt så mye tid og energi på dette. Og det hadde vært synd å forkaste det.

Huff da, Janne. Lus må nesten være det værste. Hva brukte du for å bli kvitt det?? Tenkte at det er greit å ha det i hus tilfelle rottefelle. Får årlig lusealarm på skolen her også. Det kommer med våren.

Anonym sa...

Husker ikke hva det heter. Bare å spørre på apoteket. Var en liten glassflaske med noe helt forferdelig illieluktende blank væske. Mistet nesten pusten av det. Måtte ha det i håret til dagen etter. Men sinnsykt viktig å IKKE ta det om du ikke er sikker for lusa blir visst fort imun mot det.

Skal være glad du har sluppet unna hittil. Mange i klassen til Martine som har hatt det, så nå håper jeg alle er skikkelig nøye med å sjekke for jeg har IKKE lyst til å se de igjen.

Mona sa...

Det kan jeg skjønne. Jeg trodde nesten jeg hadde fått det for et par uker siden. Så i speilet at jeg hadde små hvit/blanke kuler i håret. Men så husket jeg at jeg fikk yoghurtsprut i ansiktet og håret. Det var ikke noe annet altså... Hehe... Men merket litt hjertebank i det jeg så det...

Anonym sa...

Hehe... Ja ikke mye som skal til før blodpumpa setter igang.

Janne