mandag 25. mai 2009

På tide med ny overskrift

Nå har det sannerlig regnet med fotballoverskrifter på bloggen min. Kampene har kommet som perler på en snor, og jeg har hatt nok med skriverier angående FFK. Kommer til å fortsette med det, men greit å lufte frem noe annet innimellom.

Mai har vært en travel måned. Kan ikke skryte av å ha jobbet så mye da. Av månedens 31 dager har 19 av dem vært fridager (inkl sykmelding og andre frivillige og ufrivillige dager). Hele Mai har nesten vært som en eneste ferie. Det har vært godt og det har gitt mersmak. Heldigvis er det langweekend førstkommende også. Sommerferien er heller ikke langt unna, kun 7 uker.

Denne helgen fikk jeg endelig plantet i verandakassene. Har hatt dette hengende over meg siden starten av Mai, men har ikke fått ut finger'n. Men nå gir det litt sommerfølelse å sitte på verandaen i sola, når den endelig viser seg da. Værvarslingene må bare tas med en klype salt. Siterer f-b før helga: "Kast klærne, nå blir det varmt." Jommen sa jeg smør. Prøvde meg litt ute lørdag kveld, men måtte fort inn igjen. Det var en kald varme, om jeg i det hele tatt kan kalle det varme.

5 kommentarer:

trude sa...

Se her ja:) Jenta som er flink til å oppdatere det se....
Jeg for min del har jo vært i jobb i fire uker nå i mai jeg da, mens Ole har vært hjemme i pappaperm. Syns det har vært utrolig deilig å komme igang igjen jeg da. Vært en rolig mnd, men det var kun forrige uke som var kort da!

Vi håper vel på sommervarmen til helgen vel, da kan vi kaste klærne vett...
Snakkes..

Kristin sa...

Det er meldt bra pinsevær! Finn fram solkremen:) Evig optimist..... Får besøk fra nordvestlandet til helga:)

Mona sa...

Kos dere i det meldte penværet til helga. Håper det holder ord nå...

Hils alle...

Lise sa...

Syv uker til ferie??? Sen ferie i år du da?

Nå har vi jo supernydelig vær. Håper det fortsetter sånn!! :D

Mona sa...

Tja, sen og sen. 6 uker nå da. Uke 29, 30 og 31. Hadde tidlig i fjor og ønsket noe senere i år. Dette er mine favorittuker da. For min del; å bruke ferien i juni blir som å kaste den bort. Da måtte det evt være en sydentur som lokket. Og det kan det jo hende det er neste år... Regner med at det kan anbefales.