søndag 7. juni 2009

Moro på Minifestival

Seline har endelig forstått det morsomme med fotball. Startet på trening for et par-tre uker siden. Fikk med seg hele 6 klassevenninner. Dro opp på SuperG og kjøpte full munndur. Kunne jo ikke være noe dårligere enn guttene.

Etter 3-4 treninger i baken, fikk de plutselig tilbud om å være med på Lisleby FKs Minifestival. Og det var ingen som tvilte på det. Aller minst ho mor (les: undertegnede).

Som eneste rene jentelag, fikk de virkelig kjørt seg. Men med ivrige foreldre på sidelinja, holdt de jammen humøret oppe. Med stortap i samtlige kamper, håper jeg at de ikke mistet lysten. Men hull på byllen fikk de iallefall. Et trøstemål. Og det var en stor seier i seg selv.Det første lagbildetEtter 3 kamper fikk jentene hvert sitt minne fra sin første turnering. En pokal, et nøkkelbånd og et diplom. Godt gjort, jenter...

PS Dette var som å gå 15-20 år tilbake i tid. En tid jeg godt kunne opplevd om igjen... DS

7 kommentarer:

Trude sa...

Så gøy:-) Kan tenke meg at du storkosa deg ja... Markus har også lyst å begynne på fotball og håper han syns det er artig - blir nok en ivrig mor jeg også!

Kristin sa...

Så bra Mona! Godt at hun følger i mammas fotspor.Må si jeg er overrasket over at Lisleby har rent jentelag. Men de "gretne gubbene" er vel ute av bildet nå... Kan tenke meg dere blir ivrige mødre ja,- ville ikke vært dommer, he he...

Lise sa...

Ååå, så gøy!!! :D

Jeg skal bruke sommeren til å jobbe opp litt fotballinteresse hos minstemann, for eldstemann er ikke alt for interessert, dessverre :p.

Kan signere det siste du skrev... Fotballtida da vi vokste opp, var ubetalelig!! :)

Mona sa...

Rent jentelag enn så lenge, Kristin. Ikke alle har bestemt seg for å fortsette, men Seline har veldig lyst og det har jeg og... Hehe...

Minste laget der borte er 2002-laget, Lise. Sara sier ho skal begynne også, men tviler på at ho tør det sammen med guttene.

Bare push på, Trude. Fint at dem driver med noe.

De "gretne gubbene" er ikke der lenger. Mange nye, ivrige foreldre som følger opp nå. Og godt er det. Jon har også tilbudt seg å trene jentene. Så får vi se åssen det går etterhvert. Jeg skal holde dere oppdatert...

Anonym sa...

Det var da det var gøy å spille fotball det... Turneringer og turer var jo det store!

Skulle ønske Martine hadde visst litt interesse for noe også, men er ikke født på den aktive siden hun nei.... Prøvd alt mulig men ho vil ingenting... Ho lurte en gang på om det gikk an å bare gå å shoppe når ho ble stor... Iiiiiik!!! Tenkte jeg da. 6 år å tenker på det alt. Hvor har ho fått det fra lissom???

Janne

Mona sa...

Hehe... Shoppe ja. Innimellom er det min favorittsport faktisk. Men du er vel ikke den store shoppingfreaken du, Janne.

Skal tidlig krøkes vettu...

Anonym sa...

Nei jeg er ikke det akkuratt. Blir helt svimmel av å gå i butikker jeg... hehe... men selvfølgelig moro å shoppe litt innimellom.