onsdag 29. juli 2009

Ferieværet som uteble

Så var jeg på tampen av årets sommerferie. En ferie som ble alt annet enn forventet; værmessig. Med store forhåpninger om godvær, etter en knall-forsommer. Både pinsen og St. Hans var over all forventning. Så nå sitter jeg her på verandaen da, i beste sommertid, med pledd og jakke på. Huttetu, sa haren. Jeg kan ikke være mer enig.

Jeg vet jo at valget av ferieuker er ren gambling, men mener selv jeg har vært tåelig heldig siste årene. Men det har på langt nær vært som i juni i år. Ja, bortsett fra et år. Da var det tilsvarende. Og det er akkurat det været jeg vil ha. Jo varmere, jo bedre. Hei, det er jo tross alt sommer'n vi snakker om.

Er tilbake på jobb på mandag, og det skulle jammen ikke forundre meg om sommer'n kommer tilbake da. Eller senest ved skolestart. Pleier det ikke å være sånn???

Feriemessig har det vært alletiders. 12 dager i deilige DK, med både sommerhus og hotellopphold. Været har ikke vært det aller værste, men veldig ustabilt. Så det har blitt mer shopping enn ellers. 2 turer til Bilka, besøk i byer som Sæby, Horsens, Bogense og Odense. Men jentene har også fått oppleve litt utenom shoppingen. Badeland, spa og Løvens hule (type Eventyrfabrikken). Vært litt på stranda når været har tillatt det.

Siste helga blir nok tilbrakt inne. Melding om storm holder iallefall meg innendørs. Får håpe den har lagt seg når det er duket for hjemmekamp på søndag.

Så var det klart for striskjorta og havrelefsa på mandag... SUKK!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Da må du dra sydover da...

Angrer ikke på at vi dro 2 uker til Rhodos!! Dette gjentar seg hver sommer jo! Var så drittlei av å ikke få noe overskudd etter ferier med bare dårlig vær!

Og hvor er de såkalte deilige sommerkveldene?? Fryser jeg og!

Men vi får håpe at etter stormen kommer mer godvær!
Fortsatt god sommer!

Klem Ida

Mona sa...

Hei.

Det var en sjelden, men koselig visitt.

Drar gjerne sørover, men ikke midt i juli. Da vil jeg heller dra månedskifte mai/juni eller august/september.

Danmark pleier ikke være så aller værst det heller se. Har heldigvis ikke hatt regn, regn og atter regn denne gangen. Men det kunne alltids ha vært bedre. Men tempen var bra da.

Jeg kan ikke klage på overskuddet. Ferie, uansett hvor, gir meg overskudd. Og nå som matvanene har endret seg, håper jeg på enda mer overskudd...

Fortsatt god sommer til deg også. Du forlenger jo ferien på Mallorca. Ikke dårlig med sydentur nr 2 på et par måneder.

Håper å "se" deg oftere her inne.

Anonym sa...

Er innom hos Kristin, så det hender jeg tar en titt da vet du..

Greit å vite at man skal få litt mer sol utover høsten ja! Sier ikke nei til gratis sydentur... Blir koselig det da!

Har funnet ut at det går sykt mye penger i ferien uansett(og hvertfall når det er dårlig vær...), så de siste åra har det blitt sydentur. Har ennå ikke angra, da det alle gangene har vært dårlig vær her...

Lenge siden vi har møttes, hadde vært koselig å ses snart!

Ida

Mona sa...

Hvem sier nei til gratistur??? Kan jeg være med?? Hehe...

Siden vi ikke sees så altfor ofte, må du bare fortsette å følge med her. Og siden jeg aldri entrer facebook, blir dette lissom min mulighet. Men et møte "live" hadde kanskje vært det beste. Ikke sikkert det blir så lenge til vettu. Vi har jo regelmessige jentekvelder vi andre, og det er ingen skam å joine. Hadde bare vært koselig.