lørdag 15. august 2009

Skolestart

Klar for skolestart. Bare en dag igjen før det braker løs. Da blir vi innhentet av hverdagens mas og kjas. Og det er det virkelig. Det starter allerede første kvelden med trekking av bøker. Noe jeg i grunnen synes er helt ålreit, men når det blir 15-20 bøker kan det også bli ganske slitsomt. Og da går mine tanker til de som har 5-6-7 unger. Stakkars...

Klær hører jo skolestart til. Og det har ikke blitt rent lite heller. Men heldigvis har jeg funnet mye fint i DK, samt på salg her hjemme. Så lommeboka har ikke blitt helt robba. Og det fine er at den ene har bursdag rett før skolestart. Passer perfekt å ønske seg klær da.

Eldstemann fikk ny ransel i fjor og får vente et par år til på ny. Men 2.klassingen fikk ny rosa ransel med hestemotiv. Klart; kunne arvet storesøster sin gamle, men det blir lissom urettferdig hvis ho minste hele tiden må arve "gammelt". Men fornuften sier at noe MÅ gå i arv og den er ho med på.

Lykke til med årets skolestart...

7 kommentarer:

Lise sa...

Føler meg ikke helt klar for den hektiske hverdagen, for å være ærlig. :S

Gjorde et innhugg i lommeboka i går jeg da.. Nye klær til gutta for litt mer penger enn jeg hadde beregnet :p - men sånn er det det jo bare.. De har jo vokst seg laaange i sommer, disse guttane.

Ny sekk til 2.klassingen er jo superstas da :) - valgt ut selv og greier.

Og faktisk, begge guttene gleder seg til skolestart. Det er jo et godt tegn :).

Mona sa...

Sara gleder seg, men Seline er litt mer skeptisk. Regner med at det går seg til.

Jeg er heller ikke helt klar for skolestart. Sommerværet har jo egentlig ikke helt startet ennå. Har du sett for et vær?? Storm, som egentlig er ventet til laaaangt utover høsten. Det gir meg kalde grøss nedover ryggen.

Tvi tvi, Lise. Du blir nok klar du også...

trude sa...

iiiiik, ja! Har en superklar 1 klassing her. Gleder seg! Har vært på sfo i to uker han nå - så han har jo på en måte begynt, men det blir jo noe helt annet fra imorgen:-) Det blir nok stas!

Lykke til med skolestart og hverdagens sjas og mas til dere også!!

Mona sa...

Lykke til, Trude og Markus/Marcus.
Dette blir en helt ny hverdag vettu. Plutselig blir alt så seriøst. Men 1.klasse er et artig trinn da. Var det Cicignon han skulle begynne på??

trude sa...

Han begynner på cicignon ja:-) Den har blitt kjempefin etter oppussingen så det blir stas!!

Kristin sa...

Har vært ute og handlet i dag vi også. Ny sekk, bokpapir, navnelapper, matboks m.m. Maja var veldig fornøyd ettet første skoledag,- moro at hun og Sara har kommet i samme klasse da;)

Mona sa...

Ja, det er moro. Og det var vel stor stas med nye skolesaker.

Moro at vi treffes på foreldremøter også.