onsdag 11. november 2009

En annerledes uke


En trist og hektisk uke legges snart bak meg. Har vært helt tappet for mot og glede. De som kjenner meg vet hvorfor. Og da har det hektiske vært godt å ha. Til vanlig løper ukene stille og rolig unna, men denne uka har det vært "unntakstilstand". Det har vært godt for en gangs skyld, så jeg kan få konset om noe annet.

Det startet med syke barn, og da mener jeg begge to. Hosting, feber og oppkast. Vel og merke; ikke BACON FLU (en artig vri på den annerkjente influensaen. Takk, Mette...). Hjemme fra skolen mandag og tirsdag. Onsdag måtte jeg være hjemme fra jobben av samme grunn. Men deilig med en ekstra "fridag". På kvelden var det møte på skolen som jeg plutselig fant på en god grunn til å gå på. Torsdag er det mammatreff. Prøver å få til treff en gang i mellom med mødrene i 5B. Fredag er det det årlige jente-julebord-treffet. Noe jeg gleder meg veldig til. Endelig kan jeg få utløp for følelsene som har veltet over meg denne uka i form av flaskende innhold (eller ikke...).

Ikke all verden å sette fingeren på dette her, men noen ganger er det godt at det går slag-i-slag. Noe jeg regner med at det vil fortsette med til langt ut i desember. For jeg, som de aller fleste, har knapt startet med julegaver. Og blir det som tidligere år, ønsker jeg at de fleste døgn har 25 timer eller mer...

8 kommentarer:

Lise sa...

Kan forstå at det har vært en tung uke for en ihuga supporter, ja... Og sykdom og styr i tillegg, huffa. Håper du har gått fri fra basillene da, sånn at du er klar i i morgen :D. Blir sååå koselig! :)

Lise sa...

Det heter vel strengt tatt "å gå fri for" ?? Ja, ja, samme :p hehe tidlig på morgenen jo :D

Mona sa...

Måtte være hjemme i dag også. Mammatreffet måtte jeg melde avbud på. Nyser og snørrer som en unge, så nå er jeg rimelig stressa over at jeg kan misse julebordet vårt i morgen. Men pøser på med både det ene og andre. Hvor lenge er man smittsom??

Lise sa...

Mona daaa - må være frisk til i morgen!!!!! Smitte får vi overalt - vi tåler nok litt fra deg også! :D

Kristin sa...

Enig med Lise,- om du orker og er i form regner jeg med du kommer! Smitte ligger i luften samme hvor vi er.. Blir såååå koselig vettu:)

Mona sa...

Lurer på om jeg skulle kjøpt meg et munnbind, men det er vanskelig å matche med klærne kanskje...?

Merker bedring nå i kveld, så mye skal til for å holde meg hjemme...

Kristine sa...

Hei!
Koselig at du har vært innom bloggen min og kommentert!

Når det gjelder FFK kampen, så var det en utrolig tung fredag! Jeg går egentlig aldri fra stadion før det er slutt, men da reiste jeg meg å gikk på det siste målet, i irritasjon go frustrasjon. Har omsider kommet meg etter nederlaget selv, og da er det bare en ting å gjøre.. "grisebanke" Sarp08 neste sesong.

Var helt herlig at Kongsvinger vant!!

Jeg er fast inventar på stadion selv, og håper på å følge med også til neste år!! :)

Får bare håpe det blir noe ordning der nede!!

Mona sa...

Kristine jo... Kjenner deg ikke engang, men ifjlg Lise er du ei superkul jente.

Min aggresjon og frustrasjon har nå gått over i optimisme og evnen til å se at noe nytt og stort kan være på gang. Jeg blir nok å se på stadion neste år også. Da skal vi vinne, vinne og atter vinne...

Jeg titter på bloggen din, men har bare kommentert én gang. Siden det du skrev om FFK ikke var kommentert, måtte jeg bare. Ingen blogginnlegg fortjener å stå ukommentert...