søndag 15. november 2009

Tallet er 46

Det gjenstår 46 dager igjen av dette året. Hvor har de 319 andre dagene blitt av?? Det kan du lure på noen ganger. De har bare svunnet hen. Dog, har jo fått gjort noe konstruktivt med mange av de, men likevel virker de som forduftet. Eksisterer de egentlig, eller er det bare en ren mental oppfatning av tiden?

De siste dagene pleier å være svært hektiske. Tenker da på julemas. Egentlig har vi hele året på oss til å forberede denne tiden, men likevel blir det som om vi prøver å ta igjen det vi ikke rakk tidligere. Og jeg kan forstå at julen ikke er det store høydepunktet i året, siden vi legger det dødt fra forrige til den neste. Men det skulle vel bare mangle at vi strebet mot denne høytiden ellers i året og.

Jeg synes julen er veldig koselig, men kun da. Hvert års store mål er for meg sommerferien. Og jammen er det godt at vi da kan slappe av uten stress, mas og kjas.

Det hender jeg drømmer om det store valget. Valget av en sommer hele året...


2 kommentarer:

Lise sa...

Sommer hele året? Ja takk! :) Jeg er, som kjent, ikke stor fan av høst og vinter. Nei, jeg er vår- og sommermenneske! :)

Og hjelp sier jeg bare. Når du driver sånn nedtelling, får jeg angst.. fordi for min det nærmer eksamen seg faretruende.....vræææl! Eksamensangst, jeg? JA :(

Mona sa...

Hast du angst??? Ich auch... Fordi tiden går så fort. Det er vel både positivt og negativt. Positivt fordi da er det ikke lenge til sommeren igjen, negativt fordi det ikke er lenge til jul. Vi skal ha gjester, og da må jo kåken være skinnende. Og hjelp... Jeg skal jobbe hele førjulstiden.

Lykke til på alle eksamener...