Sider

søndag 27. desember 2009

3.juledag og nok en dag med ribbe...

3.juledag var vi bedt på middag hos svigers. Veldig koselig å kunne bruke disse romjuldagene med familien. Hva skal man ellers finne på? Hadde en lat dag i går hvor jentene var ute og lekte i snøen, mens jeg var inne og hadde husmordag samt at jeg lagde pizza.



I dag var det full julemiddag med ribbe, pølse og medisterkaker. Mange sier at en blir mettet på julemiddag, men jeg kan ikke si meg enig. Hvor ofte ellers i året spiser vi julemiddag? Jeg synes det smaker godt uansett hvor mange ganger jeg har fått det servert i jula. For ikke snakke om riskrem. Nydelig.

Nå er det bare en dag igjen hvor vi må trå til med kokkekunnskapene, nemlig nyttårsaften. Da venter vi 4 gjester og blir da 8 til bords. Det blir neppe julemiddag, men et festmåltid skal vi nok få til.

Er dere lei julemat?


2 kommentarer:

Ikke A-Lene sa...

Julemat er GODT!!! Og ihvertfall riskrem... Blir nok ribbe her på nyttårsaften.. Vi har vært syke begge 2 her i huset, så ribba på julaften smakte ikke så mye.. Men på nyttårsaften skal vi smake...
Ha en fin uke og romjulsdager...
Klem LC

Lise sa...

Blr kun to dager med den tradisjonelle julematen her. Og det føltes veldig greit ut det. Blir litt mettet i grunnen, men det smaker nyydelig med den julematen - det er det ingen tvil om! :D