onsdag 30. desember 2009

Julen er på hell...

"Engler daler ned i skjul...", lyder sangen. Og det er akkurat det de gjør. Nå havner engler, nisser og annen julepynt i esker og bæres ned i kjelleren. Men om litt er de tilbake igjen. Ja, et år er jo nesten ingenting lenger. Påske, 17.mai og sommerferien kommer som perler på en snor om noen måneder. Så kommer september og oktober og plutselig befinner vi oss i tiden med juleforberedelser igjen. Så fort går et år.I år har jeg kjøpt en del nytt til jul (og jeg som sa jeg IKKE skulle kjøpe noe...) og noe av det er så fint at jeg egentlig ikke har lyst til å legge det vekk. Det som er nøytralt er jo greit å ha fremme, som sølvfarget lys og lysestaker, hvite likeså. Men det røde forsvinner. Ser mange lar de røde gardinene henge et par måneder til, men for meg er rødt julefarge.Avslutter årets siste juleinnlegg med et vakkert bilde av den ene asaleaen. Har hatt asalea før, men aldri har de blitt så fine som i år. Mulig jeg har hatt litt grønnere fingre i år enn tidligere. I fjor kjøpte jeg julestjerner som visnet før jul. Neste år blir det asalea igjen. Og den er jo litt nøytral, så jeg håper de varer en stund.

Siste juleinnlegg ja, men ikke siste innlegg. Foreløpig har bloggen min landet...


3 kommentarer:

HVIT PERLE sa...

Hei:)
Takk for fine ord:)
Eg brukte quick spray, og det gjekk heilt fint:)Spray tynne lag,då renn ikkje det:)
Va vell litt vanskelig å sjå på bilde i det siste innlegget.. Ser bedre kor det vart under innlegget spraya messing:)

Her er ikkje so kaldt.. -0.6..

Ønsker deg lykke til med spray prosjektet:)

Ha ei fin nyttårsfering,og eit riktig Godt Nyttår:)

Nyttårsklem frå Nina

Lise sa...

Jula blir ryddet bort hos meg i dag, tror jeg. Alltid koselig å ta den frem - men ille deilig å rydde den bort også. :)

Hva juleblomster angår, har jeg kun hatt amaryllis i år. Er ikke så glad i julestjerna i grunnen. Kanskje jeg skulle følge ditt eksempel å prøve asalea neste år :). Din var virkelig nydelig! Og jeg er glad i hvite blomster.

Mona Christin sa...

Lengter litt etter å få frem virkeligheten her hjemme også, selvom det er litt vemodig. Ille koselig med julestemning. Men nå er den over og i morgen fyker treet ut og resten av sulamitten. Blir deilig å få gjort dette i ro og mak. Og jeg må nok bruke både fredagen og lørdagen tenker jeg.